Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 03.12.2010.
07:43
Mondo A

Survajver: Ispao Toni, Goca skinula Aleksandru

Makedonski reper ispao je u igri veštine, a Goca je pokazala neobičnu veštinu u skidanju kupaćeg Aleksandri.

U "Survajvoru" je viđena nova borba između plemena, ali i međusobno između članova.

Balansiranje

Pleme Bahandi prvo se oprobalo u zadatku ravnoteže. Svaki takmičar dobio je cilindar od drveta, na kom je trebalo da balansira metalnu kuglu. Balans, ali i koncentracija, stavljeni su na veliku probu. Prvi je ispao Toni.

Kasuko je "nastupio" bez Bojane, koja je iskoristila tajni imunitet, a izgubio je Andrej. Zatim se sa makedonskim reperom borio za ostanak u borbi jedan na jedan sa cilindrima i kuglicama. Ostali su zadržavali dah i bukvalno prekrivali rukama oči...

Napeta borba nastavljena je u dodatnoj rundi sa još cilindara, a prvi je posustao Toni. Celo žuto pleme bilo je u suzama.

Čak se i crveno pleme složilo da je ovo do sada bio možda fizički ne toliko težak, ali psihički najzahtevniji zadatak.

"Samo moliš Boga da neko ispadne, a da to ne budeš ti", rekla je Aleksandra i potvrdila da se već i unutar plemena osećaju nagoveštaji konkurencije.

Bahandiji su u kampu ocenili da je Tonijevo ispadanje "katastrofa i nepravda", Katarini je čak bilo grozno što su slavili pre ove borbe - "dođe mi da ispovraćam sve što smo jeli".

"Vozaju nas k'o mlade majmune, pa ti ostani psihički jak", rekao je Miloš. Glumca je pleme odabralo za novog vođu, sa sve "pionirskom" zakletvom i nadama da neće proći kao prethodne vođe Bahandija. U Kasuku je vođa i dalje Bojana.

Sledeća borba bila je za imunitet, i to guranje ogromnih lopti u blatu do golova, u dve runde. Bilo je i rvanja između devojaka, spadali su i gornji i donji delovi kupaćih kostima...

Dok su se Miloš i Andrej borili oko lopte, Goca je gurnula Aleksandru u blato i skinula joj kupaći! Od pevačice je zato dobila jedno bacanje u blato dostojno rvača.

Pobedilo je pleme Kasuko, i osvojilo totem, a Bojana je u potragu za tajnim imunitetom poslala drugog vođu Miloša, koji nije uspeo da pronađe tajni imunitet. Bio je demoralisan, a nije se čak nešto ni trudio da ga nađe.

Aleksandra je bila uvređena zbog Gocinog poteza - "drži me sa obe ruke pet minuta za kupaći, možda voli da gleda", a Edin i Nikola su se složili da je gledanje ženskog rvanja u blatu bilo pravo zadovoljstvo.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online