Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 15.11.2016.
06:15
Đ. Barović - Vesti A

Milena otpuštena na lični zahtev

Proslavljena srpska glumačka diva, Milena Dravić (76) prošlog vikenda je napustila Zemunsku bolnicu u kojoj je provela mesec dana suočena sa dijagnozom lekara da boluje od najteže bolesti.

N. Đurović
Primila terapiju: Milena Dravić

Milena je na Onkologiji ove bolnice boravila u potpunoj tajnosti, o čemu su "Vesti" već pisale, a otpuštena je na lični zahtev.
Po nju je u bolnicu došla bratanica.
- Mada to nije praksa, ona je otpuštena za vikend, u prošlu nedelju. Po nju je došla rođaka koja ju je jedina, pored žene koja joj je pomagala u kući, redovno obilazila. Naša čuvena glumica je na izlasku bila raspoloženija, ali vidno umorna i oronula. Kako je došla kod nas, tako je tiho i bez pompe i otišla. Ispričala je da ne želi da se bilo šta zna o njenom boravku u bolnici zato što su joj novinari zagorčali život još dok je Dragan bio bolestan i da "nema snage" da se sada, u najtežim danima bori i sa njima - priča izvor "Vesti".
Milena Dravić je u tih mesec dana koliko je provela u bolnici prošla kroz čitav niz zdravstvenih pregleda i analiza, a konstatovano je da boluje od tumora koji je između ostalog zahvatio i kosti.
- Na žalost, operacija nije moguća, pa su lekari primenili sve druge, alternativne metode u lečenju. Ona je primila prepisane terapije i malo je ojačala, a za mesec dana joj je zakazana kontrola - ističe naš izvor.
Kako su "Vesti" već pisale, jedna od najpoznatijih srpskih glumica Milena Dravić, koja je stekla i evropsku slavu brojnim snimljenim filmovima, prošlog meseca je čak i svoj rođendan provela u bolesničkoj postelji. Legendarna glumica, koja se još nije oporavila od gubitka bračnog druga, takođe čuvenog glumca Dragana - Gage Nikolića, sada se i sama bori za život, što njeni obožavaoci nisu znali, po glumičinoj želji.
- Milena je pored svega, a zbog brojnih zdravstvenih problema, čak neko vreme "provela" i u Onkološko-radiološkoj bolnici u Beogradu, gde su je, "otvorili" i "zatvorili" jer je, po rečima našeg izvora, metastaza zahvatila veći deo organa ove čuvene glumice.

Uloga bake Emilije?!

Tokom boravka Milene u bolnici srpski mediji su objavljivali često oprečne informacije o njenom zdravlju. Između ostalog je objavljeno i da je dobila ponudu za ulogu u filmu "Biser Bojane", akcionu komediju u režiji Mime Karadžića. Ona je trebalo da glumi ulogu bake Emilije, ali je nejasno šta je bilo sa ovom njenom rolom, jer je snimanje ovog filma počelo u septembru, a ona je već početkom oktobra primljena u bolnicu.

Pogoršanje posle Gagine smrti

Milena Dravić teško je podnela smrt supruga i legendarnog glumca Dragana - Gage Nikolić, koji je preminuo pre sedam meseci nakon više od dve godine borbe sa teškom bolešću. Njegovi zdravstveni problemi započeli su u oktobru 2014. godine kada je primljen u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom. Naredne godine, u februaru je imao operaciju na Klinici za digestivne bolesti, a operisao ga je veliki stručnjak prof. dr Zoran Krivokapić.

Njegovo zdravstveno stanje bilo je promenjivo i još tri puta je bio u bolnici. Tokom njegove bolesti Milena se nije odvajala od supruga bez obzira na to da li je bio u bolnici ili kod kuće, a nekoliko puta je rekla da joj se nije dopadalo kako su novinari pisali o njegovoj bolesti i isticala da "Dragan to nije zaslužio."

Nakon dve godine borbe Gaga je preminuo 11. marta 2016. godine i bez sumnje taj događaj je umnogome uticao na drastično pogoršanje zdravstvenog stanja Milene Dravić.

Inače, ona je u Zemunskoj bolnici bila sama u sobi i pod posebnim režimom. Odbijala je sve posete, uključujući i kumu Seku Sablić. Samo dan nakon što je otpuštena iz bolnice njena soba je popunjena sa još dva kreveta i pretvorena u trokrevetnu bolesničku sobu.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 17.11.2016. 19:07
Маринко Маџгаљ......Драган Николић.....ево и Милена Дравић болује од карцинома..... Ето нама резултата "милосрдног анђела" и учинка НАТО-а....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online