Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 03.02.2014.
17:37
Beta A

Josipa Lisac: Koncert u Beogradu je izazov

Muzička diva Josipa Lisac ponovo će ove godine, 14. februara, na Dan zaljubljenih, nastupiti u Centru "Sava" u Beogradu.

Ne mogu sebe da ponovim: Josipa Lisac

Ona je istakla da joj je nastup pred beogradskom publikom i dalje veliki izazov, iako je prvi put nastupila kada je imala svega 17 godina.

"Ne mogu je zvati publikom, to su trajna prijateljstva koja se rađaju godinama, kroz muziku. Među njima ima ljudi moje generacije, mlađih, jako mladih... Oni mene upoznaju sada, ja debitujem za njih. Tu je puno izazova", kaže pevačica.

Drugu godinu zaredom Josipa Lisac nastupiće na Dan zaljubljenih u Beogradu, najviše zbog onih koji prošle godine nisu uspeli da dođu na koncert, za koji su karte rasprodate desetak dana unapred.

"Za sve one koji nisu mogli da dođu, ponavlja se koncert, ali bih volela da dođu i oni koji su bili, jer neće biti isti koncert. Nemoguće je napraviti isti koncert, ja sebe ne mogu da ponovim", naglasila je hrvatska muzička diva.

Za razliku od prošle godine, kada nije imala goste na koncertu, na ovogodišnjem će se beogradskoj publici predstaviti i riječka grupa "Quasarr", s kojom je Josipa Lisac snimila pesmu "Ljubav".

"To je jako dobra pesma, van svih pošasti, komercijalizacije, estradizacije. Ona je i za dane koji dolaze", rekla Josipa Lisac.

Uz pesmu "Ljubav", Josipa Lisac će na beogradskom koncertu pevati i hitove kojima je stekla status istinske muzičke legende, među ostalim, "Magla", "Gde Dunav ljubi nebo", "Boginja" i "Danas sam luda". Taj status potvrdila je i letošnjim spektaklom u Pulskoj areni, a na kraju 2013. i sa dva rasprodata koncerta u dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu.

Ulaznice za beogradski koncert Josipe Lisac u prodaji su po cenama od 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara na blagajni Centra "Sava", prodavnici "Jugoton" (Nušićeva 27) i preko mreža ''Eventim'' i ''Ticketline''.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 03.02.2014. 18:47
Jovan Ducic je bio potpuno u pravu: ovi srbokatolicki hrvati su zaista najveci po tome sto se nicega ne stide. Ja bi ih ipak pustio da drze koncerte po Srbiji ali samo pod jednim uslovom - da budu najavljeni kao najveci srpski otpad i dzelati Srpskog naroda.
Ponedeljak 03.02.2014. 18:56
Ако ме сећање не вара мислим да је дотична једна од ретких хрвата који нису изгубили достојанство у протеклим дешавањима... Игор Мандић, Масимо Савић, Бруно Лангер, Јосипа Лисац и још понеко... ? ал' бих ипак њено гостовање условио реципроцитетом ? да је среће....
Ponedeljak 03.02.2014. 19:28
баш сам се питао ко ће сљедећи да ``нам`` узме лову и достојанства што оста (ако оста?).
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online