Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 17.07.2010.
20:08
Bliconline A

Branko glumi sa Batlerom!

U Turskoj je nedavno završeno snimanje filma "Will“ u kojem glavne uloge tumače Bob Hoskins, Demijen Luis i naš glumac Branko Tomović, a zanimljivo je da se u ovom ostvarenju pojavljuju i fudbaleri Liverpula, Stiven Džerard i Džejmi Karager.

Film "Will“, koji režira Elen Peri, govori o jedanaestogodišnjem dečaku Vilu koga igra Peri Egelton, velikom navijaču Liverpula koji jedva čeka odlazak u Istanbul na finale Lige šampiona koje je njegov omiljeni tim igrao protiv italijanskog Milana.

Nova uloga


Branko Tomović, koji je prekjuče dobio nagradu za najboljeg glumca na festivalu kratkog filma u San Francisku za ulogu u ostvarenju „Inbetween“, trenutno u Austriji snima film „Tatort“ zajedno sa Mustafom Nadarevićem. Takođe, Tomović je nedavno završio i sa snimanjem drame „Silent River“ koja govori o mladom rumunskom paru koji tokom osamdesetih pokušava da preko Dunava pobegne u Srbiju.

Međutim, uoči odlaska na put Vilov otac Geret (Demijen Luis, poznat iz serija "Band Of Brothers“ i "Life“) iznenada umire, a dečak odlučuje da pobegne od kuće i kako zna i ume stigne do Istanbula i tako ispuni svoj i očev san. Usput naleće na bivšeg jugoslovenskog fudbalera Aleka (Kristijan Kiling) koji mu pomaže da završi svoje putovanje i nađe se na stadionu „Kemal Ataturk“ na kojem je odigrano antologijsko finale između Liverpula i Milana.

"Na putu do Turske njih dvojica prolaze i kroz Bosnu gde sreću Avda Bilića koga ja glumim, a partnerka mi je poznata turska glumica Kanan Erguder koja igra moju suprugu Minu. Snimali smo u Istanbulu i Bursi, po neverovatnoj vrućini. Bilo je veoma intenzivno i lepo raditi na ovom ambicioznom filmu, pogotovu što nisam očekivao da ću dobiti ulogu pošto su tražili starijeg glumca. Ali posle mog kastinga su promenili scenario i “podmladili” Avda Bilića kao i cele njegove porodice", priča za list “Blic” Branko Tomović koji je izgradio veoma uspešnu karijeru u inostranstvu („The Bourne Ultimatum“, „The Wolfman“, „Pope Joan“...).


U ostvarenju „Will“ za koji su scenario napisali Elen Peri i Zak Anderson, glumi i Bob Hoskins koji je ostvario čitav niz zapaženih uloga u filmovima kao što su „Mona Lisa“, „Nixon“, „Brazil“ i „Enemy At The Gates“, kao i Džejn Marč koja je najpoznatija po ulozi u trileru „Color Of Night“ gde joj je partner bio Brus Vilis. Naravno, najzanimljivija stvar u vezi sa ovim filmom je da se u njemu pojavljuju kapiten Liverpula Stiven Džerard i njegov klupski kolega Džejmi Karager. Za poznati dvojac iz Liverpula ovo nije prvi filmski angažman - prošle godine su bili zvezde filma „15 Minutes That Shook The World“, a Džerard se pojavio i u nekoliko britanskih serija. Premijera filma se očekuje na proleće sledeće godine.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online