Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 15.12.2017.
00:55
S. Đurić - Vesti A

"Zaspanka" će rasplakati gledaoce

Posle dva meseca napornog snimanja pod različitim vremenskim uslovima, ogromnog rada i truda, završeno je snimanje filma "Zaspanka za vojnike" u režiji Predraga - Gage Antonijevića. Film je rađen po motivima "Srpske trilogije" Stevana Jakovljevića. U pitanju je epska priča o srpskim junacima u Prvom svetskom ratu, o hrabrosti i prijateljstvu, a sve kroz prizmu glavnoj junaka potporučnika Aleksandra.

Treća sezona "Ubica"

U ponedeljak 18. decembra na TOP televiziji kreće druga sezona serije "Ubice moga oca". Gledaoci s nestrpljenjem očekuju nove zaplete u ovoj krimi seriji koja je osvojila publiku u Srbiji.
- Da "Ubice" kreću sada, a snimanje nove treće sezone počinje 1. maja sledeće godine. Biće puno posla. Ja sada odlazim u Los Anđeles, mora malo i da se piše u Americi, jer je ovde to malo teže zbog obaveza oko snimanja - rekao je Antonijević pred sam put u Ameriku.

Film je nastao u produkciji firmi Film Danas, Danedilon i Komuna, uz podršku Avala filma i Kontrast studija, a sniman je u periodu od septembra do decembra ove godine na teritorijama opština Bela Crkva, Vršac i Beograd, ukupno na više od 20 lokacija. U filmu glumi više od 40 glumaca, 200 statista, veliki broj kaskadera i pirotehničara, kao i dve ergele konja. Ekipa filma je ponosna, ali i zahvalna svima koji su požrtvovano radili na ovom projektu uz veliku ljubav što je naša slavna srpska vojska i zaslužila.

U filmu igraju Marko Vasiljević, Vuk Jovanović, Ljubomir Bandović, Nenad Okanović, Aleksandar Đurica, Marko Gvero... Premijera filma je zakazana 9. oktobra 2018. godine, kada se obeležava veliki jubilej - stogodišnjica Prvog svetskog rata.

Pregovori sa Bejlijem oko "Janičara"

Gaga Antonijević ne ume da se odmara. Taman što je pala poslednja klapa "Zaspanke", a već priprema novi film - "Janičar".
- U velikom smo radu oko "Janičara" što je meni najvažnija stvar. Snimaće se na istim lokacijama kao i "Zaspanka", jer kad je epoha u pitanju moraju biti autentični krajevi. "Janičar" je naša večna priča. Sultan šalje pašu srpskog porekla da uguši pobunu u mestu odakle je rodom. I onda se on tamo sudara sa svojom prošlošću i sadašnjošću, pokušavajući da reši u sebi tu dilemu. Janičarstvo nije vezano samo za naš odnos sa Turskom, to je večna pojava u srpskom narodu. U razgovoru sam sa Kristijanom Bejlom, ali videćemo još da li će zaigrati u ovom filmu. Već smo dosta odmakli, možda krenemo sa snimanjem iduće godine na leto, pa zahvatimo jesen i zimu jer nam to treba. Videćemo.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online