Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.07.2016.
21:30
S. Đurić - Vesti A

Veliki majstori i u malim ulogama

Poslednjih nekoliko godina sunovrat kulture u Srbiji doveo je do toga da su se mnogi glumci našli u nezavidnoj situaciji. Do posla je sve teže doći, a ako i ubodu neku ulogu u seriji i filmu, pitanje da li će i kada dobiti honorare.

Z. K. Munja
Jelisaveta Seka Sablić

Zato ne čudi što se mnogi snalaze kao znaju i umeju, pa svoju popularnost često unovče pojavljivanjem u reklamama ili spotovima popularnih pevača.

Jelisaveta - Seka Sablić nedavno je prihvatila poziv Severine Kojić da glumi u njenom novom spotu "Silikoni". Kako su pisali beogradski mediji, ona je za ovaj angažman dobila honorar od 5.000 evra, a Seve nije štedela jer je pošto-poto želela baš nju u svom spotu.

- Snimanje je bilo zanimljivo, spot ima značaja, pa sam rado pristala da učestvujem u tom projektu. Videla sam da je Severini veoma stalo da učestvujem u ovom njenom spotu. Nikada to nisam radila i nemam iskustvo sa snimanjem spotova. Ja volim Severinu, predivna je, ne zna se da li je lepša ili šarmantnija. I da, odlična je glumica - rekla je Seka Sablić.

Glumi i režira

Kao glumac, ali i reditelj spotova, oprobao se i Vuk Kostić. On je osmislio i realizovao spot za numeru "Ironija" Goge Stanić.
- Režiranje nije moj posao, ali volim da se zabavljam sa prijateljima - rekao je Kostić, koji se u spotu pojavljuje i kao glumac, i to u ulozi mladoženje. On je glumio i režirao spot i za numeru "Misliću na tebe" Tropiko benda. Inače, njegovo spotovi su potpuno različiti od spotova koji se mogu videti na estradi i često podsećaju na prave male filmove.

Ona u spotu za pesmu koji je hrvatska pevačica snimila sa reperkom Sajsi MC glumi strogu šeficu fabrike lepotica.

U spotu "Daljina, dim i prašina" Bajage i Instruktora pojavljuje se i glumac Srđan - Žika Todorović.

- Veliki majstori se vide i u malim ulogama. Ja sam Srđanu davno bio producent albuma dok je svirao bubnjeve u grupi Bezobrazno zeleno, pre EKV, i od tada smo dobri drugari. Odmah je pristao. Svi smo se složili da je Žika roker i može da doprinese spotu jer kapira muziku - rekao je Momčilo Bajagić Bajaga.

Zanimljivo je da Žika u spotu vozi automobil, iako nema vozačku dozvolu. Ovo nije prva ekranizacija neke pesme u kojoj glumi Todorović. On se pojavljuje i u spotu Galije za numeru "Zločin i kazna", sarajevskog benda Skroz za pesmu "Amerikanac", violončelistkinje Jelene Mihailović.

- Spot je pun uličnih svirača i urađen je nalik romanu "Oliver Tvist". U ovoj ekranizaciji Žika glumi zlu osobu koja na kraju postaje dobra i sve se završava srećno. Oduševljena sam što sam sarađivala sa Žikom Todorovićem, jer je veliki profesionalac - rekla je Jelena Mihailović.

Tamara Dragičević postala je maltene zaštitno lice spotova Pilota.

- Volim Kikijeve pesme. Super je raditi sa njegovom ekipom i nosim divna iskustva sa snimanja - rekla je Tamara.

Miloš Biković, koji sa Tamarom glumi u spotu Pilota za pesmu "Slučajno", glavni je junak video-klipa Nevene Božović za numeru "Bal". Osim kao glumac, Biković se u ovom spotu oprobao i kao reditelj, a spot obiluje romantičnim scenama glavnih junaka.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online