Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 30.08.2013.
04:47
Pressonline A

Srpski glumci u hrvatskim sapunicama

Nebojša Glogovac pridružio se plejadi srpskih glumaca koje gledamo u hrvatskim sapunicama. Uskoro ćemo ga gledati u seriji "Stela".

Zvezda hrvatske serije: Nebojša Glogovac
 

Nebojša Glogovac poznat je po tome što pažljivo bira svaku ulogu u filmu ili seriji, pa će mnoge iznenaditi to što je nedavno u Hrvatskoj snimao muzičku telenovelu "Stela", Jelene Veljače, koja od jeseni počinje da se prikazuje na "Nova TV".


Iako se radnja "Stele" još drži u tajnosti, iz izvora bliskih produkciji pressonline saznaje da će se radnja odvijati oko devojke Jasmine, skromnog porekla i tužne životne priče. Nakon što sazna da joj je za majčinu operaciju, potreban ogroman novac, Jasmina odlučuje da se prijavi na konkurs za muzičke talente pod imenom Stela...


Glogovac je u ovoj seriji jedini glumac iz Srbije, ali, u blagodetima hrvatske produkcije uveliko uživaju Katarina Radivojević, Neda Arnerić, Aljoša Vučković, Lena Bogdanović, Branislav Lečić, Jana Milić, Stefan Kapičić. Iako ne kriju da angažmane prihvataju najviše zbog sjajnih uslova (čitaj: honorara, kakve u Srbiji teško da mogu da dobiju za isti posao), ističu da postoje i drugi razlozi.

 

- Drago mi je što Hrvati sve više angažuju nas, srpske glumce. Uspeh posla kojim se bavim je takav da igram i budem angažovana na što više tržišta. Naravno, ne radim te serije samo zbog odličnih uslova, nego i zbog kvaliteta projekta. Meni nije glavni faktor novac i nije to najvažnije da li da prihvatim neku ulogu ili ne - priča Jana Milić, koju trenutno gledamo u hrvatskoj sapunici "Larin izbor".
 

Njen kolega u seriji Stefan Kapičić je sličnog mišljenja.

- Nas par glumaca je ostalo u skoro 300 epizoda, plus film i moram priznati da ovo iskustvo ne bi menjao ni za šta! U isto vreme srećan sam što sam imao priliku da igram u najgledanijoj seriji u Hrvatskoj ikada i stvorim lik koga, po reakcijama, svi obožavaju - ističe Kapičić i dodaje da su, nakon dve godine svakodnevnog snimanja, svi postali jedna velika porodica i sa svakim u ekipi je ostao u kontaktu.

Petak 30.08.2013. 09:17
angazuju vas u hrvatsko bosanskim serijama gde pricate hrvatskobosanski fuj gadite mi se prodane duse
Petak 30.08.2013. 11:14
Stefan ka "pičić"...vrhunski glumac i potomak čuvene loze ubijača i mrzitelja Srba...e neka ti je onaj raspali udbaš dobio batine, a ti glumi i diči se svojom EU karijerom i ne moraš ni da dolaziš, što se mene tiče....
Petak 30.08.2013. 13:28
ovaj je govorio kako se stidi uloge u seriji porodično blago,kao bila je ispod njegovog nivoa,ali je morao zbog love. a ove hrvatske serije su suvo zlato i epski spektakli pretpostavljam
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online