Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 23.10.2012.
20:49
rts rs A

Filmofili, spremite se, počinje Sinemanija

Za početak "Asteriks i Obeliks u Britaniji“, za kraj 23. nastavak priče o Džejmsu Bondu. Od 24. do 31. oktobra, na čak 140 projekcija, "Sinemanija“ Beograđanima i Novosađanima pruža priliku da uživaju u pokretnim slikama.

 Asteriks i Obeliks u novim avanturama
 

Jubilarna, 20. filmska revija "Sinemanija" počinje u sredu istovremeno u bioskopima "Kolosej" u Beogradu i "Arena" u Novom Sadu.
 

Do 31. oktobra biće prikazana 22 premijerna naslova na ukupno 140 projekcija, u organizaciji distributerske kuće "Tak vižn".

Cena karata je 410 dinara, odnosno 420 plus dodatak za iznajmljivanje naočara za tri-de ostvarenja u Beogradu i 350 za dva-de i 450 za tri-de filmove u Novom Sadu.

Program u oba grada počinje avanturističkom komedijom Asteriks i Obeliks u Britaniji u tri-de tehnologiji, u režiji Lorena Tirarda. Nove dogodovštine popularnih likova iz stripa o Galima i Rimljanima publika će moći da vidi na redovnom repertoaru već od 25. oktobra.

Korpulentnog Obeliksa ponovo igra slavni Žerar Depardje, dok je novi Asteriks glumac Eduar Ber, a u ekipi su i Fabris Lućini, Katrin Denev, Valeri Lemersije, Gijom Galijen i drugi.

Prve večeri revije biće prikazani i krimić Bez zakona, u kojem igraju Tom Hardi, Šaja Labaf i Geri Oldman, kao i horor Paranormalna aktivnost, četvrti deo.

Koncept "Sinemanije", kao i ranijih godina, predstavlja miks kvalitetne evropske i nezavisne produkcije i holivudskih hitiva u različitim žanrovima.

Na programu su ostvarenja poznatih reditelja, kao što su Sem Mendes, Lase Halstrom, Rob Koen, Dejvid Ajer, Vilijam Fridkin, Ben Aflek i drugi.

 Ne liči na sebe : Havijer Bardem
 

Među glumačkim zvezdama koje će publika videti na velikom platnu su Havijer Bardem, Bredli Kuper, Marion Kotijar, Džon Kjuzak, Robert de Niro, Ema Votson, Brus Vilis, Amanda Sejfrid, Metju Mekkonahi, Nikolas Kejdž.

Pažnju privlače i filmovi koji su bili zapaženi na velikim svetskim smotrama u Kanu, Veneciji, Torontu, kao što su Bez zakona, Rust and Bone, Argo.

Za kraj najbolje – najnoviji, 23. film o Džejmsu Bondu Skyfall, sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi.

Poslednjeg dana oktobra avanture tajnog agenta 007 publika će moći da gleda na čak pet projekcija u više sala "Koloseja". Tokom cele revije filmovi će se prikazivati paralelno u nekoliko sala i na većem broju projekcija.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online