Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 13.03.2012.
13:49
Press A

Anabeli Bukvi uloga u političkom trileru

Pop pevačica Anabela Bukva dobila je ponudu da se oproba kao glumica u političkom trileru scenariste Dušana Jelića. Kako piše beogradski "Pres", ona je proteklog vikenda bila na sastanku sa Jelićem u društvu rođene sestre, glumice Aide Bukve koja će joj, ako Anabela prihvati ulogu, biti najveća podrška na snimanju.

Anabela Bukva mogla bi da se oproba i u filmskoj umetnosti
 



Možda zaigra sa sestrom

- U nedelju u jednom beogradskom klubu Anabela se u tajnosti sastala sa scenaristom filma Dušanom Jelićem i glumcem Banetom Vidakovićem, njenim potencijalnim partnerom u filmu. Do pevačicinog angažmana došlo je preko poznanstava njene sestre, glumice Aide Bukve. Moguće je da će i Aida dobiti neku ulogu na kastingu koji tek treba da se održi - otkrio je dobro obavešteni izvor "Presa".


Anabela je potvrdila za "Pres" da je dobila glumačku ponudu i objasnila nam zašto nije sigurna da li će je prihvatiti.


- Tačno je da mi je ponuđena uloga u filmu koji tek treba da se snima i još nema naziv. Imponuje mi što ljudi iz sveta filma imaju poverenje u mene, iako nemam iskustva u sedmoj umetnosti. Veliki je izazov ispred mene i imam jaku želju da se dokažem kao glumica, ali biće mi veoma teško ako prihvatim ponudu. Naime, filmski angažman bi od mene zahtevao potpunu posvećenost jer su predviđena celodnevna snimanja puna dva meseca! Rekli su mi da bih čak šesnaest sati dnevno morala da budem na raspolaganju filmskoj ekipi - rekla je Anabela za "Pres".


Zabrinuta za ćerke

Pevačica kaže da nije spremna da zbog filma bude odvojena od ćerkica, koje ima iz braka sa denserom Gagijem Đoganijem.


- Ako se odlučim da prihvatim ponudu, jasno je da bi trpela moja muzička karijera i da ne bih imala vremena za nastupe po klubovima u zemlji i inostranstvu. Ipak, više me brinu ćerke, koje nisu navikle da budu odvojene od mene. Starija Luna je već velika devojčica i za nju moje odsustvo ne bi bio veliki problem, dok bi mala Nina sigurno patila. Teško mi je da odlučim... Još moram da razmislim da li ću prihvatiti ili odbiti ponudu - zaključila je bivša članica grupe "Fanki Dži".

Pevačice u sedmoj umetnosti

Posle Lepe Brene i Dragane Mirković, koje su snimile filmove o sebi, u sedmoj umetnosti su se, sa manje ili više uspeha, oprobale brojne njihove koleginice. Emina Jahović imala je glavnu ulogu u turskoj seriji "Polje lala", a Goca Tržan epizodnu u hit seriji "Selo gori, a baba se češlja".

 

Lepa Brena u filmu "Hajde da se volimo"

Seka Aleksić je u "Mi nismo anđeli 3" glumila Smokvicu, dok je Milica Todorović postala zvezda opere "Dom za vešanje" Emira Kusturice. Severina Vučković je glumila u filmu "Duhovi Sarajeva" i u predstavama "Gospoda Glembajevi" i "Čekajući svog čoveka". Vesna Vukelić Vendi igrala je u filmu "Dorćol Menhetn" i predstavi "Vendi u Petkovim mukama". Jelena Rozga prihvatila je ulogu u nastavku komedije "Tesna koža", a Goga Sekulić u filmu "Zbogom, malena" - nastavku hita "Ni na nebu, ni na zemlji".

POVEZANE VESTI

Utorak 13.03.2012. 14:48
Ovo nije osoba koja mladima treba biti uzor..ni po oblacenju,ni odnosu prema deci...o cestom menjanju sponzora da i ne govorim..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online