Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 06.02.2012.
22:55
Story.rs A

"Imao sam neprijatnosti na ulici zbog Parade"

Glumac Goran Jevtić otkriva da je imao problema zbog uloge u filmu Parada za koji kaže da je najgledaniji i priča o tome da je bio uzbuđen kada je upoznao Anđelinu Džoli

Jedan od glavnih likova u filmu "Parada"
 

U najnovijem izdanju emisije Willimon, autorke Biljane Vilimon na Studiju B, gostovao je glumac Goran Jevtić koji je na njeno pitanje: Da li je imao problema na ulici zbog uloge u filmu Parada, odgovorio:

- Imao sam neprijatnosti na ulici, pre nego što je film prikazan, kasnije ne. Drago mi je što je taj film najgledaniji – izjavio je Goran, u jeku prepucavanja producenata tog i filma Montevideo, Bog te video oko broja gledalaca.

Goran Jevtić sa Anđelinom Džoli i Nikolom Đuričkom na snimanju filma "U zemlji krvi i meda"

Glumac je prvi put pričao i o saradnji sa Anđelinom Džoli u čijem filmu U zemlji krvi i meda igra jednu od značajnijih uloga.

- Kada sam otišao na kasting, nisam znao da je to njen film. Rekli su mi: Rediteljka će pogledati vaš materijal sledeće nedelje, pošto je trenutno u Pakistanu zbog poplava. Pomislio sam da je to gomila čudnih ljudi. Ko još pravi film o Balkanu i bavi se poplavama u Pakistanu? Ubrzo sam sve povezao i pozvali su me u Budimpeštu na snimanje – rekao je Goran i otkrio kako je izgledao njegov prvi susret sa rediteljkom filma.

- Pravo sa aerodroma odvezli su me u studio i zamolili da pre snimanja sačekam Anđelinu kako bi me upoznala i pozdravila. Bilo mi je lepo u polutami studija i naravno da sam bio uzbuđen jer dolazi neka Anđelina Džoli koja te kastovala za svoj film i sada će tu da ti režira. Kako sam ugledao sitno biće u crnom kaputu koje mi prilazi, a koje sa ekrana znam čini mi se čitav život, pružio sam joj ruku. Ona je međutim, tu ruku zaobišla, zagrlila me i izljubila i rekla mi: Mnogo ti hvala što si pristao da igraš u filmu. Dala mi je neke CD-ove sa filmovima i rekla: Pogledaj ovih, po meni, pet najboljih antiratnih filmova ikada. Među njima je bio i Lepa sela, lepo gore, Srđana Dragojevića. Rekao sam joj da sa rediteljem tog filma, koji znam napamet, spremam ulogu u filmu Parada i bila je oduševljena – izjavio je Goran na Studiju B i dodao da U zemlji krvi i meda nije antisrpski film.

- Anđelinino ostvarenje nije film o nekakvim Srbima i muslimanima, već o dve sukobljene strane u ratu. Mi ovde celog života imamo kompleks više vrednosti i msilimo da smo nekome bitni. To je priča o dva lika, ali mi smo nažalost izgubili šansu da to ostvarenje ovde bude dostojanstveno prikazano i da Anđelina dođe u Beograd, a strašno je to želela. Ona ima dosta razumevanja i ljubavi za sve ovo ovde. Ni ja ni moje kolege ne bismo učestvovali u nečemu što je na štetu našeg naroda. Sve su to laži i neistine – objasnio je Goran.

POVEZANE VESTI

Utorak 07.02.2012. 01:03
Због овог филма и порука које он носи пожелим да се иселим из овог педерланда. Једноставно не могу да дозволим да моја деца помисле како је кул бити педер, дилер дроге, ратни злочинац криминалац и свакојаки други олош. Веома интересантна злочиначка интернационала на симпатичном ружичастом задатку култивисања злих Срба. Ово је могао да смисли само неки патолошки болесни педерски ум који има још и толико смелости да тражи да то гледају деца у школи. Србијо Содомо и Гоморо.
Ponedeljak 06.02.2012. 23:01
Ех, момче...
Utorak 07.02.2012. 05:30
Sto ne snimi film o onim bebama , 12 dusa koje ubise NATO-vci sprecavajuci humanitarnu pomoc inkubatora . Ubijali su BEBE ....to je genocid. Za to nisi nikad cula Andzelina - gle imena i slicnosti sa akcijom MILOSRDNI ANDJEO .........Bolesna zena ili ....nista nije slucajno!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online