Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Petak 27.01.2012.
03:08
Alo! A

Srpskim glumcima prete zbog Anđeline!

Posle svakodnevnih kritika medija i pojedinih javnih ličnosti u vezi s filmom „U zemlji krvi i meda“ i rediteljkom ostvarenja Anđelinom Džoli, u sredu uveče u emisiji “Piramida“ glumica Bojana Maljević je izjavila da srpski glumci iz ovog filma prolaze i gore, budući da dobijaju preteće poruke!

Anđelina Džoli sa Goranom Jevtićem i Nikolom Đuričkom
 

- Mojim srpskim kolegama iz filma “U zemlji krvi i meda“ stižu anonimne preteće poruke - izjavila je Maljevićeva u emisiji produkcije “Adrenalin“ na temu navodne medijske hajke u Srbiji na film holivudske zvezde.


Ovom izjavom Bojana je šokirala voditeljku emisije Ljljanu Nestorović, ali i druga dva gosta, glavnog i odgovornog urednika NIN-a Nebojšu Spaića i predsednika beogradskog odbora DSS-a Andreju Mladenovića. Ljiljana Nestorović tvrdi kako nije imala vremena da se više posveti ovoj šokantnoj izjavi glumice.
 

Anđelina ne dolazi na beogradsku premijeru!

Iako je u nekim medijima i preko svojih prijatelja poručivala da želi prisustvovati beogradskoj premijeri svog filma “U zemlji krvi i meda“, Anđelina Džoli, kako tvrde distributeri ovog ostvarenja, doći će samo na prvo sarajevsko prikazivanje svog dela zakazano za 14. februar, Dan zaljubljenih.

- Tačno, Bojana je iznela tu neverovatnu informaciju, ali znate da u “Piramidi“ postoji predviđeno vreme za svaku temu, te da zbog te minutaže nismo stigli podrobnije da obradimo njenu izjavu. Žao mi je što je tu informaciju Bojana izrekla pred istek vremena predviđenog za tu temu - izjavila je Nestorovićeva, a kada su novinari beogradskog lista “Alo!“ kontaktirali sa Bojanom Maljević, ona je otkrila nove šokantne detalje.


- Da sam htela da kažem imena mojih kolega kojima su upućene pretnje, zar ne mislite da bih to rekla u emisiji? Prestanite da se bavite takvim stvarima! - vikala je Bojana, koju su novinari zatim pitali zbog čega je spominjala pretnje u “Piramidi“ ako sada želi da se to zataška?


- Nisam imala dovoljno vremena da pričam o temi koja se odnosi na hajku na glumce iz filma “U zemlji krvi i meda“, ali svakako nisam i neću imati nameru da otkrijem ime kolege kome prete. Pa zamislite da kažem ime! Shvatite, čovek kome prete je u problemu! Anonimne pretnje su prijavljene policiji i oni se sada bave time i nije reč samo o jednom mom kolegi već o dvojici - rekla je glumica.


Pošto su dvojica najpoznatijih protagonista Anđelininog ostvarenja Goran Jevtić i Nikola Đuričko, novinari su pokušali da saznaju da li su pretnje o kojima se govori upućene njima. Jevtić nije odgovorio na pozive, dok se Đuričko javio na telefon.


- Znam o čemu se radi, ne želim da učestvujem u vašoj anketi - rekao je Đuričko pre nego što mu je psotavljeno pitanje, a kada je čuo o čemu se radi, kratko je prokomentarisao:


- Ne želim da pričam s vama.

Branko Đurić Đura: Ne znam ko je Bojana Maljević!

O pretnjama srpskim glumcima o kojima je u “Piramidi“ pričala Bojana Maljević, popričali smo i s bosanskim glumcem Brankom Đurićem Đurom, koji nam je rekao da ne zna o čemu pričamo, a potom otkrio da ne zna ni ko je glumica koja je to izjavila!

- Nažalost, ne mogu vam dati komentar jer ne znam ko je Bojana Maljević i ne znam o čemu se radi - prokomentarisao je Branko, kome očigledno niko nije pretio zbog uloge u debitantskom ostvarenju Anđeline Džoli.

POVEZANE VESTI

Petak 27.01.2012. 03:20
Nisam za to da se glumci bukvalno lincuju,ali jesam za to da se neko vreme sankcionisu sa buducih snimanja uloga u nekom filmu ili seriji u nasoj domacoj produkciji,pa nisu valjda ocekivali da cemo da ih nagradimo sto su nas prikazivali kao zveri. A I o kakvoj je premijeri rec ? Film ne treba prikazivati kod nas treba ga BOJKOTOVATI .............!!!
Petak 27.01.2012. 08:25
Glumiti u filmu koji je propaganda protiv tvog naroda...meni je isto kao i ratovati na strani neprijatelja....Nikako ne treba takvim glumcima pretiti ili ih ne daj boze napadati...kazna je najveca sto su od naroda omrznuti...!
Petak 27.01.2012. 06:45
Ма пошто је она пропала глумица ,па како доћи у жижу интересовања него нешто такво рећи.Можда је неко коментарисао да није лепо што глуме у таквим филмовима и сл.а она извукла из контекста
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online