Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 01.12.2011.
21:31
Vestionline A

Umesto ''Stera'', Srbija dobija prvi potpuni digitalni bioskop

Svečanom premijerom savremene romantične komedije ''Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem“, 8. decembra biće otvoren ''Cineplexx“ u tržnomo centru ''Delta City“, prvi u potpunosti digitalni bioskop u Srbiji. On će biti umesto dosadašnje bioskopske sale ''Ster''.

''Praktičan vodič sa pevanjem i plakanjem“ kroz četiri potpuno različite ljubavne priče govori o iskušenjima da se pronađe prava osoba. Junaci i junakinje su stranci koji dolaze u Beograd u potrazi za različitim stvarima - poslom, avanturom, ljubavlju, seksom – i u susretu sa stanovnicima ovog gostoprimljivog grada pronalaze više nego što su očekivali.

Foto: Ilustracija

 

Ovo ostvarenje je debitantski film reditelja Bojana Vuletića. Scenario su pisali Bojan Vuletić i Stefan Arsenijević, a u ulogama se pojavljuju Žuli Gaje, Žan Mark-Bar, Baki Davrak, Leon Lučev, Bojan Navojec, Hristina Popović, Anita Mančić, Marko Janketić, Nada Šargin.

''Cineplexx“ u Beogradu deo je velike evropske porodice ''Cineplexx“ multipleksa, čije

Uskoro i u Kragujevcu

 

''Cineplexx Kinobetriebe GmbH“ planiraju uskoro da otvori isti kompleks i u Kragujevcu, koji će imati šest sala. Inače, u ponudi, pored projekcija filmova, ''Cineplexx'' i u Beogradu i u Kragujevcu radiće i uživo prenose sportskih događaja, koncerata i dr.

je sedište u Beču, a nalaziće se na dosadašnjem mestu multipleksa ''Ster Cinemas“.

U Srbiji ''Cineplexx” nastupa kao zajednički projekat austrijske kompanije ''Cineplexx Kinobetriebe GmbH“, porodične kompanije koja je razvila lanac multipleksa sa preko 220 ekrana širom Austrije, Hrvatske i severne Italije, i srpske kompanije ''MCF MegaCom Film”.

''Cineplexx“ multipleksi su bioskopi sa najnovijom digitalnom tehnologijom – srebrnim ekranima koji obezbeđuju visok kvalitet slike, i profesionalnim Dolby ozvučenjem koje obezbeđuje visok kvalitet zvuka. Svih 6 sala u ovom multipleksu biće digitalizovane.

Takođe, po prvi put u Srbiji, posetioci i posetiteljke multipleksa ''Cineplexx“ imaće priliku da 3D ostvarenja gledaju u salama opremljenim ''Real D'' sistemom za 3D projekcije. Zahvaljujući kvalitetu slike koju obezbeđuje i udobnosti 3D naočara, ''Real D'' je najrasprostranjeniji sistem za 3D projekcije u svetu. ''Real D'' naočare izgledaju kao naočare za sunce - lagane su, prijatne i deci, mogu se nositi i preko naočara za vid, i recikliraju se posle upotrebe.

Otvaranje mutlipleksa ''Cineplexx“ u Beogradu će, osim svečane premijere ''Praktičnog vodiča“, pratiti mnogobrojni prateći programi, a posetioce bioskopa očekuju i bogat bioskopski program, promotivne cene karata, kao i programi za vernost.

Petak 02.12.2011. 09:12
To je prava stvar..konacno i kod nas...obozavam da odem u Cineplexx jer film koji se gleda u takvom bioskopu ostavlja utisak...videcete uostalom...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online