Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 03.11.2011.
20:11
A

Jelena Rozga u "Tesnoj koži"

Pregovori sa hrvatskom pevačicom su još uvek u toku, a Jelena bi u filmu, osim što će da glumi samu sebe, imati i stvarnu ulogu u nastavku legendarne "Tesne kože".

Nekadašnja pevačica grupe Magazin: Jelena Rozga
 

Producentska kuća "Gama" nosilac je proizvođačkih autorskih prava na sva izdanja "Tesne kože", zvanično je potvrđeno danas na konferenciji za medije, kao i da je potpisan ugovor sa Prvom televizijom o pravu emitovanja.

Milan Živković, režiser i scenarista serije, potvrdio je da je snimanje već počelo:
- Mi uveliko radimo i nastavićemo da radimo, prvi kadrovi su već "pali", a što se tiče pravnih i moralno-profesionalnih stvari, o tome ne želim da se bavim ovom prilikom - rekao je Živković.

Aleksandar Mladenović, producent "Game" izrazio je zadovoljstvo zbog saradnje sa Prvom televizijom i da će pravna pitanja prepustiti pravosudnim organima zemlje


- Podneta je krivična prijava protiv Siniše Pavića, Zorana Jankovića i "Košutnjak filma". Preduzeli smo sve zakonom predviđene mere i očekujemo da reformisano pravosuđe u ovoj zemlji zaista počne da funkcioniše i da se autorska prava zaštite. Želim da se zahvalim celom glumačkom sazvežđu i Prvoj televiziji sa kojom smo zaključili ugovor, i veoma mi je žao što je smo na početku saradnje sa renomiranom televizijskom kućom došli u situaciju da se stvara nepoverenje - bio je iskren Mladenović.

Na pitanje kada se očekuje premijera i da li će prvo biti prikazan film ili serija, rečeno je da je na osnovu korektnog dogovora sa Prvom televizijom u toku snimanje petog dela "Tesne kože" i da se bioskopska premijera očekuje krajem decembra ili početkom januara naredne godine, nakon čega će film biti emitovan i na Prvoj televiziji. Na reakcije da je možda snimanje ubrzano Mladenović je istakao i to da je "Tesna koža II" je 1987. snimljena za 11 dana, od početka snimanja do premijere u bioskopu proteklo je svega 46 dana.

Scenarista Milan Živković otkrio je nekoliko detalja nastavka:
- Osnovni elementi su zadržani, ali porodica Pantić je brojčano uvećana. Došla su neka nova deca, zetovi, a sa velikim žaljenjem smo se oprostili od Olivere Marković koja je igrala tetku u četvrtom delu. Sestru Ružice Sokić, Sidinu sestru u seriji, u petom delu igraće Seka Sabljić.


I dalje je u prvom planu sukob mlađeg referenta Dimitrija Pantića i direktora Srećka Šojića. Ako neka analogija sa svarnošću postoji, mi želimo da mali čovek pobedi Šojića u filmu a onda i u stvarnosti - rekao je Živković.


Nikola Simić ne krije zadovoljstvo zbog snimanja, ali i da je ovo ipak novi izazov:
- Zadatak neće biti lak, treba se ponovo vratiti liku, ovih 20 i više godina sigurno je ostavilo traga. Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo ponovo sarađivati svi zajedno. Kada se "Tesna koža" pojavila prvi put dočekani smo na krv i nož, a sada smo dočekali to da je "Tesna koža" postala kultni film.

Glumica Ružica Sokić istakla je u da se jako raduje ponovnoj saradnji i da je prijatno iznenađena kvalitetom scenarija koji ima puno noviteta.


Pored standardne glumačke postave, pojaviće se i brojni mladi glumci među kojima i Nataša Marković, Sonja Kostić, ali takođe i Zoran Cvijanović i Ljuba Bandović. U nastavku će se pojaviti čak dve pevačice, od kojih će jedna biti Nataša Marković, a u toku su pregovori sa Jelenom Rozgom, koja će osim što će možda da glumi samu sebe, imati i stvarnu ulogu u nastavku legendarne "Tesne kože".


Glumica Jelica Sretenović takođe je pohvalila scenario i rekla da joj je veliko zadovoljstvo što opet snima nehotice otkrivši i jednu novinu iz petog dela. Naime, rekla je da se najviše raduje što njen lik, podstanarka Suzana, "napokon u ovom nastavku doživljava ljubav svog života i udaje se".

Kako se Milan Lane Gutović nije pojavio na konferenciji, na pitanje novinara da li će on glumiti Šojića u nastavku, scenarista i producent rekli su tajanstveno:
- Videćete na filmu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online