Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 01.09.2011.
15:43
RTS A

Džejms Bond spasava Srbiju?

Prema još nepotvrđenim informacijama, radnja novog filma o tajnom agentu Džejmsu Bondu odvijaće se u Novom Sadu, gde će Danijel Krejg pokušati da spreči irskog teroristu da u Dunav sruši voz sa 300 kilograma metil-izocijanata.

Holivudski glumac Danijel Krejg kao agent 007
 

Uobičajeno je da pred snimanje svakog novog nastavka sage o agentu 007, procure razne "poverljive i proverene" informacije o lokaciji seta, glumcima, budžetu, radnji filma i još mnogo čemu.

Ono što se (na taj način) do sada zna o nadolazećem trećem delu čuvene franšize u kojem će lik Džejmsa Bonda tumačiti Danijel Krejg i čiji je radni naslov jednostavno "Bond 23", jeste da će biti sniman u Indiji (baš kao i "Oktopusi" iz 1983. sa Rodžerom Murom) i da će ga režirati engleski oskarovac Sem Mendez.

U januaru se pisalo da je oporavljeni studio Em-Dži-Em (MGM) spremio budžet od oko 200 miliona dolara, a premijeru zakazao za 9. novembar 2012. godine.

A onda su februaru kao glavni negativci najavljeni Havijer Bardem i Rejf Fajns.

Međutim, nedavno je u medijima plasirana jedna, za nas vrlo interesantna informacija o sadržaju, odnosno novoj misiji najpoznatijeg agenta na svetu.

Navodno su scenaristi Nil Purvis, Robert Vejd i Džon Logan priču bazirali na romanu "Carte Blanche" Džefrija Divera, kako bi i sam film mogao biti nazvan.

Naime, radnja romana se (zaista) dešava na periferiji Novog Sada (!), gde Bond dolazi da prati Irca Nila Dana, minera koji planira da sa železničke pruge u Dunav skrene voz natovaren sa 300 kilograma metil-izocijanata.

Krejg katastrofu može da spreči jedino tako što će lično skrenuti voz sa šina, ali na mnogo bezbednijem mestu duž linije.

Nema načina da zadrži Dana, koji tokom bekstva ubija Bondov kontakt u Srbiji...

Ako se sve to pokaže kao tačno, moraćemo da se spremimo za "prvu domaću 007 avanturu".

POVEZANE VESTI

Petak 02.09.2011. 08:23
Dolazim do pitanja zašto bi, pobogu, Irac skrenuo voz natovaren sa 300 kilograma metil-izocijanata?!? Možda je na Exitu dobio neku polnu bolest pa rešio da se sveti svojim romantičnim sećanjima na Dunav? Zašto baš metil-izocijanat (pesticid)? Možda je neki irski izvoznik GMO semena rešio da se osveti prevrtljivim srpskim uvoznicima?! I zašto bi britanskog agenta uopšte tangiralo takvo što?! Možda zato što mu je srpska vlada na čelu sa Dačićem obećala neku ljutu makinu iz svog voznog parka! Ne znam,vrlo diskutabilan scenario su spremili...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online