Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 23.11.2010.
14:05
V. Tasić - Vesti A

Aca će ostati neukaljan na "Farmi"

Dok njen suprug Aca Ilić uživa na "Farmi", Biljana Jevtić (51) ne zna gde će i šta će pre. Kako priznaje, našla se u "nebranom grožđu", a posle pobede na festivalu "Moravski biseri" otkazala je zakazanu novogodišnju tezgu u Nemačkoj.

Nedostaje mi muž: Biljana Jevtić

- Kada je Aca ulazio na "Farmu" dogovorili smo se da ja pogodim novogodišnju tezgu. Ali, sanjala nisam da će ostati ovoliko dugo.

Ako ostane do 30. decembra koliko "Farma" traje, kako da stignemo na tezgu u Nemačkoj? Još ako bude loše vreme, pa avioni ne budu leteli...

Nisam mogla da rizikujem, pa sam otkazala ono što sam zakazala. Možda ću potražiti nešto bliže - kaže Biljana.
 

Da li je Aci skočila cena od kada je na imanju?
- Nije da nije... Interesovanje za njega je ogromno, ljudi zovu sa svih strana. Znate, kada se radi o poslovnim dogovorima i o novcu tu nisam kompetentna!

Mislim, nije da nisam, ali Aca mi nikada nije dozvoljavao da se ja sa nekim pogađam. Uvek je to preuzimao na sebe. Mnogo je tolerantniji i fleksibilniji u tom smislu nego ja. Za sve ima razumevanja, ume da popusti, da se uklopi, da nađe rešenje da svi budu zadovoljni.
 

Gotovo je neverovatno da se Aca za više od dva meseca ni sa kim nije posvađao na imanju i da je uspeo da ostane neukaljan u farmerskom blatu?
- Nema nikakve čarobne formule zahvaljujući kojoj je ostao, kako kažete, neukaljan. On je stabilan i karakteran čovek i ume da se igra bolje nego što sam i ja sanjala. Zaista odlično pliva u celoj toj priči.

Inače, mnogo je duhovitiji nego što to pokazuje na imanju i to mi je dokaz da se nije potpuno "otvorio". Nema tamo srodnu dušu sa kojom bi mogao neke stvari da podeli. Komentari koje čujem sa svih strana su fenomenalni, a presrećan je i naš sin Ivan. U školi ga drugari dočekaju rečima:" Ivane, svi navijamo za tvog tatu!"
 

Ispao Cobe


Vesna Vukelić Vendi ostaje na imanju, iako su mnogi farmeri poželeli da joj vide leđa. Imanje je napustio njen protivnik Slobodan Batjarević Cobe.


- Nije mi krivo što sam ispao, jer sma priželjkivao da se što pre vratim kući. Poslednjih dana sam plakao za ženom i decom i bilo je vreme da me izbace - bio je iskren Cobe.

Vaš sin nikada nije bilo toliko dugo odvojen od oca. Kako to podnosi?
- Sve više mu nedostaje. Sinoć smo Ivan i ja šetali i u jednom trenutku se toliko raznežio da mi se činilo da će mu suze poteći niz obraze. Počeo je da mi priča koliko mu tata nedostaje...

Odmah sam promenila temu da mu skrenem misli. Aca mnogo nedostaje i meni na sve moguće načine. Mnogo mi je žao što nismo mogli da proslavimo moju pobedu na "Moravskim biserima".

Mnogo nepravdi mi je učinjeno na raznim festivalima, sada je konačno sve došlo na svoje. Još samo on da pobedi na "Farmi" pa da se "kompletiramo".
 

Mislite da bi mogao da pobedi?
- Zaista ne znam, to je nepredvidiva igra, sa krajnje neizvesnim krajem. Ne očekujem pobedu, ali sve ovo što je pokazao do sada je fenomenalno. Poslednjih meseci, dešavaju se nam toliko lepe stvari, toliko smo srećni i zadovoljni da se prosto plašim!
 

Pitomiji farmeri


- Aca je miroljubiv čovek i svađe mu teško padaju. Ipak, mislim da su svađe na ovoj "Farmi" mnogo naivnije, a sadašnji farmeri su pitomiji. Ma koliko on čvrst bio, ipak nije stena i mnogo toga ga boli - kaže Bilja i objašnjava zašto se njen suprug razočarao u Jasminu Anu i Ekrema Jevrića.


- Sa Jasminom se nikada nismo družili, niti smo ikada bili bliski. Ona je pri ulasku rekla: "Jaoj, divno što ulaziš, ti si normalan čovek, imaću sa kim da pričam." Zato je očekivao da će se više družiti. Ekrem je malo ograničen, naivan i povodljiv, nema svoj stav. A, Aca, kada nekog prihvati, prijatelj mu je "do daske" i očekuje da mu se to uzvrati. Ekrem to, očigledno, ne ume.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online