Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 20.11.2010.
18:49
Tračara com A

Dunja Ilić savetuje: Kako postati mega bitch!

Pevačica Dunja Ilić u poslednje baš voli da nas šokira! Prvo je našla novog dečka, kao što znate u pitanju je mladi pevač, Zvezda Granda Darko Lazić. Potom se ofarbala u plavo. A najnovija vest o Dunji je njena više nego intrigantna kolumna za sajt Opera-17, gde nas savetuje kako da postanemo Mega Bitch… Ukoliko to želimo, naravno…

Evo Dunjinih saveta, a vi sami zaključite da li je upravo ova pevačica novi skandal majstor, koji će svojom kolumnom puniti novinske stupce…

1.Zaboravite ne nevinost, moral itd. ali kad zatreba naučite dobro da ih odglumite!

2. Gutajte knedle kad neko u vašem prisustvu proziva nekoga, a vi ste radili sve te iste stvari. Nastavite da ga prozivate sa njim i u isto vreme uključite selektivnu amneziju o vašoj prošlosti.

3. Uvek izgledajte beskprekorno! Mirišljavo, izdepilirano, sa sređenom kosom, šminkom, preskupom odećom, gracioznim hodom i prepotentnim stavom. Ali UVEK!!! I kada vam se dogodi sranje, već sledećeg dana ustanite, spremite se i ponašajte kao da se baš ništa nije dogodilo i kao da ste savršeni kao i uvek!

4. Prijatelji postoje, ali ljubav između muškarca i žene ne! Postoji samo strast, pa potom navika, pa potom možda i brak. Na kraju vas uglavnom barem jednom prevari ili vas nakon ko zna koliko godina braka šutne zbog neke klinke. Tako da, zaboravite na iskrenost sa muškarcima. Koristite ih. Varajte (kad god vam kaže da vas nikada nije prevario – jeste, makar je jednom pijan sa drugarima izje*ao neku fuficu). No, dok ste sa nekim muškarcem ne zaboravite, ako niste prirodno talentovane onda pročitajte pet knjiga o umeću seksa i naučite. Morate ga izludeti!

5. Suze i bilo kakvo pokazivanje preteranih emocija dozvoljeno je samo kada time nešto dobijate (hvatate na sažaljenje). Inače, ne!

6. Uvek pri ruci imajte alkohol ili neke tablete za smirenje u slučajevima kada baš morate nešto što vam se baš neće!

7. Nikada ne napadajte prvi! Svima se smeškajte i ne zaboravite da sve zovete draga, dragi, lepa, mila itd. Ukoliko vas neko napadne – ne odgovarajte verbalno!

Smislite nešto što će mu pokositi karijeru, porodični život i život uopste. Takođe se potrudite da uvek ima sumnju da ste baš vi zaslužni za ono što mu se dogodilo, ali da nikada to ne zna sigurno (kako bi ste mogli da se sližete ponovo sa njim ukoliko se povrati i ukoliko vam zatreba)!

8. Upamtite onu Lady Daganinu ,,Ukoliko se premišljate između karijere i muškarca, samo pomislite na to kako se vaša karijera nikada neće probuditi pored vas i reći vam da vas više ne voli”. Radite za sebe, svoja putovanja, garderobu, slavu i bogatstvo. Za lep život! To vas nikada neće izneveriti. Budite ramažene, preterano feminizirane i ne kontrolišite svoje ispade besa ukoliko ne dobijete svoj losos baš u 18 h (pošto se zbog linije posle toga ne jede) već ga dobijete u 18:01, osoba koja je zakasnila sa vašim lososom zasluzuje šamar. A onda kada jednog dana budete potpuno samostalne i u stanju da muža ili dečka izbacite iz vašeg stana kad vam se prohte onda razmišljaljte i o ljubavi (sa nekim mladim, zgodnim i glupim).

9. Nikada ne zaboravite vaše najjače oružje. Da ste žena! Žene su dijamanti one seoske, čedne i punačke, uglavnom nebrušeni. A onim drugima koje su nosili moćnici cena samo raste.

10. Nikada u svom najbližem okruženju nemojte imati više od dve osobe. Upamtite, kada se radi o njima, dajte im dušu i srce. Uvek budite uz njih i nikada ih nemojte izneveriti. Prijatelji su jedina stvar koja zaslužuje moral, lojalnost I požrtvovanost. I kučke moraju plakati ponekad na nečijem ramenu. Pažljivo birajte to rame, a kad izaberete plačite do mile volje na istom.

Na kraju saveta pevačica kaže da čitaoci sami treba da zaključe koliko u ovim stavkama ima istine, a koliko ironije…

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online