Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 20.11.2010.
07:51
S. Đurić - Vesti A

Dačić i Palma dočekali Novu godinu

Jagodinska televizija Palma plus, već tradicionalno, okupila je najveće zvezde srpske estrade na snimanju novogodišnjeg programa. Dragan Marković Palma, gradonačelnik Jagodine, narodni poslanik i vlasnik ove televizije, ovog puta napravio je selekciju izvođača, pa će gledaoce u najluđoj noći zabavljati samo probrani pevači.

Novogodišnji šou-program sniman je u njegovom restoranu koji se nalazi u okviru zoološkog vrta. Okićen lokal, doterani pevači i šampanjac odavali su prazničnu atmosferu. Kao i prethodnih godina, zvezda večeri bila je Svetlana - Ceca Ražnatović, koja je na snimanje došla sa koleginicom i drugaricom Mirom Škorić.

Njima se pridružio Ivica Dačić, potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova, kao i domaćin Dragan Marković. Obučena u crne kožne pantalone i sako, sa osmehom na licu Ceca je ćaskala sa prijateljima čekajući svoj red da zapeva. Svojim šalama društvo za stolom je zasmejavala Mira Škorić, poznata kao sjajan imitator i zabavljač. Ali, kada se Ceca pojavila na bini sve oči su bile uprte u nju.

Poneseni atmosferom i ostali gosti zapevali su s njom. "Maskarada", "Pazi s kime spavaš", "Zabranjeni grad" samo su neke od njenih pesama u kojima će gledaoci TV Palma moći da uživaju. Na ukrašenoj i okićenoj pozornici kojom su dominirale dve jelke sa šljaštećim ukrasima smenjivali su se pevači. Izvođači, koji su otpevali po dve pesme bili su "disciplinovani", pa snimanje nije moralo da se ponavlja. Nakon što je odradio svoje, Bora Drljača se povukao u jednu sobu, kako bi pratio prijateljski fudbalski meč između Srbije i Bugarske.


- Zovite ma kad vam budem trebao, moram da gledam utakmicu - dobacio je Drljača.


Zbog ranije dogovorenih obaveza Usnija Redžepova je otpevala nekoliko pesama uz podršku supruga Svetomira Šešića Šeleta i odmah krenula za Beograd. U žurbi nam je objasnila, da mora da stigne u pozorište Atelje 212 gde je primila nagradu za afirmaciju romske kulture. Brojne goste i pevače najviše je, i to prijatno, iznenadio dolazak legendarnog pevača Miroslava Ilića.


- Uvek se nekako desi da baš u vreme kada Palma snima novogodišnji program imam brojne obaveze. Ali, sada sam tu - rekao je Ilić, koji se posle nastupa nakratko pridružio ministru Dačiću i Palmi. Za novogodišnju čestitku bili su zaduženi Ceca i Slobodanan Vasić, koji je sipao šampanjac, dok su se smenjivali refreni poznatih pesama.
 

Začinili trubači


Na snimanju u Jagodini bili su i Radmila Misić, Dejan Matić, Ljubiša Stojanović Luis, Goca Lazarević, Radmila Manojlović, Biljana Sečivanović, Jelena Kostov, Marko Bulat, Maja Marijana, Olja Karleuša, Novica Negovanović i mnogi drugi. Pevače su pratili orkestri Bokija Miloševića, Bobana Prodanovića i Novice Nikolića Patala, a atmosferu je dodatno "začinio" trubački orkestar Dejana Ilića.

 

Pohvale za domaćina


Dragan Marković Palma se i ovog puta pokazao kao odličan domaćin i dobio brojne pohvale. Iako je izgledalo da opušteno sedi i prati snimanje, on je sve držao pod kontrolom. Zaposlenima u TV Palma povremeno je davao sugestije šta i kako treba da se odradi. Kao i prethodnih godina, nije izostala ni bogata trpeza i piće.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online