Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 20.10.2009.
07:05
V. Tasić - Vesti A

Vraćam se fudbalu, ali kao igrač

Po izlasku sa "Farme", Saša Ćurčić Đani odlučio da promeni život iz korena: "Ralo, budak i lopata na imanju naučili su me pameti i učiniću sve da se vratim fudbalu, pa makar zaigrao u nekom klubu iz Azerbejdžana," najavljuje bivši as.

Posle skoro deset godina pauze Saša Ćurčić Đani (37) bivši fudbaler Partizana i Aston Vile odlučio je da se ponovo vrati fudbalu. Razočaran nakon učešća u rijaliti šou programu "Farma" ističe da je fudbal njegov život i da će učiniti sve da se vrati na teren.


Neću da se ženim

 

Ko je bila vaša najveća ljubav?
Sve moje ljubavi su bile najveće! A, bilo ih je mnogo. Za nedelju dana zaljubim se pet puta. Šta ću, takav sam


Da li ste ikada poželeli da se oženite?
-Nikada! Isuviše volim žene da bih ih vezivao samo za jednu. Brak vidim kao okove, stege... Nijednu devojku nisam pitao da se uda za mene. Ne da nisu bile dovoljno dobre - naprotiv. Bile su to žene kakve bi svaki muškarac poželeo kraj sebe. Naravno, moji roditelji su nesrećni što se ne ženim, ali meni to ne pada na pamet.

"Dan nakon izlaska sa imanja sreo sam se sa Batom Radulovićem, vrhunskim kondicionim trenerom i želim da me uzme pod svoje. Dogovorili smo se da 26. oktobra krenemo u akciju i počnemo sa treninzima. Ralo, budak i lopata, sa kojima sam se "družio" na farmi naučili su me pameti. Šta meni treba da rintam po blatu, kad mogu da radim na sebi. Vraćam se fudbalu u velikom stilu. Bolje da se borim sa loptom, nego sa tamo nekim promašenim neljudima, sa kojima sam se borio na farmi," kaže Ćurčić.
 

Imate 37 godina kada su mnogi asovi već u "fudbalskoj penziji", a vi planirate povratak. Da nije malo kasno za nastavak fudbalske karijere?
Učiniću sve što je do mene da ponovo zaigram, pa makar to bilo u nekom klubu iz Azerbejdžana. Videćete, moj povratak će da odjekne kao bomba, napraviću haos. Svima ću usta da zapušim. Za koji dan mi dolazi keva. Zvao sam je da mi kuva supice, jer hoću da se vratim u punu formu!


Platonska ljubav

 

Priča se da poslednje dve godine imate devojku, ali da ste se videli samo nekoliko puta. Kakva je to ljubav?
Platonska, čista kao suza! Meni, kao velikom emotivcu, takva veza izuzetno prija. Evo, sada ću prvi put otkriti ko je ona. Zove se Kristina Knežević, ima sestru bliznakinju i njih dve su opčinile Gaja Ričija. Već dve godine smo u telefonskoj vezi, ali još nije punoletna. Živi u Italiji i pustio sam je da se nauživa, da sazri...


Da li vas ta platonska ljubav sprečava da imate druge devojke?
Našao sam savršenu varijantu. Imam nekoliko intimnih prijateljica sa kojima uživam u svom stanu. Volimo se i poštujemo na svoj način.

Da li ste se pokajali zbog učešća u "Velikom bratu" i sada na "Farmi"? Zašto ste uopšte pristali da učestvujete u rijaliti šou programima?
Kajem se što sa organizatorima nisam napravio drugačiji dogovor. Trebalo je da se dogovorim da se ne takmičim, da budem vam konkurencije. Onda me ostali ne bi mrzeli. Ali, zadovoljan sam jer sam želeo da pokažem današnjim klincima da ne treba da budu kao ja. Treba da učine sve kako ne bi završili "zarobljeni" sa petnaest luzera koji nikada nisu ni imali karijere!
 

Poznato je da ste "spiskali" milione evra koje ste zaradili kao fudbaler. Od čega sada živite?
Od moje škole fudbala i zadovoljan sam kako to ide. Jesam spiskao mnogo para, ali mogu da zaradim ponovo.


Priznali ste da vam je Ana Nikolić "zapala" za oko na farmi. Da li ste joj se javili po izlasku sa imanja.
Nisam, zato što nemam njen telefon. Ana Nikolić je izuzetno seksepilna, sva mazna. Budi u čoveku želju da joj ugađa, da joj skine zvezde sa neba. Vrela paraćinska krv! Da smo se nas dvoje smuvali, gorela bi Srbija. Ne volim žene poput Olje Crnogorac. Agresivne, napadne, neženstvene, grube... Ne mogu da smislim ni baba-kuvarice, poput Cakane, Svetlane Tanasić i Viktorije. Koje su to folirantkinje! Ona Viktorija, koju sam kao klinac gledao kako se tetura i pada po sceni, sada glumi uzornu domaćicu i satire čajeve. Ne znam koga te baba-domaćice foliraju. Ako Cakana živi onako kako kaže njen muž i ima dve sluškinje, šta onda traži na "Farmi".

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online