Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 24.11.2009.
12:07
E. V. A

Marko Jarić: Valentina će biti pravoslavka

Srpski košarkaški as i igrač NBA kluba Memfis Grizli Marko Jarić (31) prisustvovao je porođaju supruge Adrijane Lime, koja je 15. novembra na svet donela njihovu ćerku Valentinu u jednoj njujorškoj bolnici.

Prelepa brazilska manekenka insistirala je da se porodi prirodnim putem, a njen suprug se ni za tren nije odvajao od nje.

Srećni roditelji: Marko Jarić i Adrijana Lima

"Još sam u totalnom emotivnom haosu. Beba je došla na svet ranije nego što smo očekivali. Prisustvovao sam porođaju i to je bio neverovatan osećaj, neopisiva smesa emocija, nešto što se ne može opisati rečima dok se ne doživi", rekao je Marko Jarić za "Stori".

Prelepa devojčica je nasledila najlepše osobine od njih dvoje.


"Rodila se sa crnom kosicom, ima prelepa usta na majku, mislim da je sve najlepše "pokupila" od nas. Ime Valentina odabrali smo još pre nekoliko meseci. Ja sam iz Srbije, Adrijana iz Brazila, živeli smo u Italiji i Francuskoj, trenutno smo u Americi i želeli smo neko internacionalno ime."

Rođenje ćerke, prema sopstvenom prizannju, iz korena je promenilo njegov život.


Bebu štite od paparaca

"Ne želim da beba postane predmet paparaco snimatelja, tako da ćemo se truditi da je maksimalno zaštitimo. Sigurno je da prvih nekoliko nedelja nećemo izlaziti iz stana. Još uvek nismo odlučili gde ćemo živeti, za sada smo u Njujorku i ostaćemo u Americi tokom moje igračke karijere. Oboma su nam karijere vezane za SAD, pa ćemo najverovatnije biti na relaciji Majami-Njujork", kaže Jarić.

"U momentu kada se rodila shvatio sam da sve što sam napravio u životu i karijeri, nijedan uspeh ili medalja, ne može da zameni ovaj osećaj. Ne znam kakav ću biti otac, to će vreme pokazati, ali ona mi je već osvojila srce."

Valentina će sigurno biti krštena u pravoslavnoj crkvi, a da li će posle biti krštena i u katoličkoj, to ćemo još videti. Mada o tome nismo razmišljali, jer nije bilo vremena. Ovih dana samo razmišljam o osećanjima kojima sam obuzet.


Iako je u njihov dom u Njujork doputovala Adrijanina majka iz Brazila, a angažovane su medicinska sestra i dadilja, prelepa manekenka insistira da sama brine o bebi. On očekuje da u Ameriku iz Beograda uskoro stignu i njegovi roditelji Leposava i Srećko Jarić.


"Očekujem njihov dolazak za nekoliko dana. Valentina je malo požurila i sve nas iznenadila. Adrijanina mama je sticajem okolnosti stigla pre porođaja i ispostavilo se da je došla baš na vreme."

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online