Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 17.11.2010.
15:37
V. Tasić - Vesti A

Pomažem, ali se ne hvalim

Nedavni zemljotres u Kraljevu i muke meštana ovog grada na sopstvenoj koži osetila je i Lepa Lukić (70). I njena kuća u rodnom selu Miločaju, desetak kilometara od Kraljeva pretrpela je manja oštećenja, ali je nju više potresala nesreća njenih sugrađana.

- Osetljiva sam, teško mi je zbog svake nesreće. Nije mi zbog moje kuće na kojoj je pao odžak i četrdeset crepova sa krova. Nismo to ni prijavljivali, moj bratanac je sve sam sanirao. Teško mi je zbog mojih Kraljevčana. Kao dete jedini grad za koji sam znala bio je Kraljevo za koje me vezuju najlepše uspomene - kaže Lepa.

Narod vraća onima koji me napadaju: Lepa Lukić


Vaše kolege se hvale kako uplaćuju milione za pomoć Kraljevčanima. Da li ste i vi pomogli?
- Jesam, uplatila sam i ja onoliko koliko sam mogla. Ali, neću od toga da pravim reklamu sebi, neukusno je. Tozovac i ja smo pre nekoliko dana pričali o tome da bi bilo sjajno da se organizuje humanitarni koncert u Domu sindikata na kojem bismo pevali smi mi koji smo iz tih krajeva - Dobrivoje Topalović, Snežana Đurišić, Vera Matović, Goca Božinovska...

Neću na "Farmu"

 

- Pred ulazak na imanje Boki 13 me je pitao:"Lepa, šta ću ja bez tebe na Farmi?" Meni ne pada na pamet da idem tamo usred onih čarki, cirkusa i samo da se nerviram.

 

Pratim šta se dešava i oduševili su me Peja, Zlata, Aca Ilić i Zorana. Mislim da je Ekrem odličan - pravi narodski čovek, potpuno originalan i autentičan. Učešće u "Farmi" odbila sam, jer nema potrebe da budem i u toj priči.

 

Neću da narod kaže: "Vidi ovu, samo se šeta po rijalitijima!"- iskrena je Lepa.

Pevaću svuda gde treba samo da pomognem narodu. Pitali su me da li sam voljna da zapevam u "Areni". Naravno, spremna sam i na kraj sveta da idem ako nekome mogu da pomognem!
 

Priča se da ste počeli da nastupate u svom restoranu "Dva putića"?
- Jesam, pevam u lokalu mog bratanca svakog četvrtka, već mesec dana. Nastupam uz fenomenalnog klavijaturistu Petra i interesovanje za moje nastupe je sve veće, pa ću morati da počnem da pevam i petkom.

Dugo u Beogradu nisam nastupala i srećna sam što sebi mogu da priuštim to zadovoljstvo.
 

Neke kolege ste na estradi zauvek "precrtali" sa spiska prijatelja. Pored Ere Ojdanića i Zorice Marković, koga još?
- Nikada se po novinama nisam prepucavala sa bilo kim, pa neću ni sada. Šta će mi to? Neću ni imena da im spominjem.

Zna se kako narod vraća onima koji me napadnu. Mene je moja publika uvek štitila, jer dobro zna kakva sam. Pokazala sam to i u rijalitiju "Veliki brat V.I.P". Nemam ni vremena, ni volje da se bakćem sa takvima. Mnogo mi je lepše u studiju iz kojeg ovih dana ne izlazim.
 

Snimate nove pesme?
- Ne, presnimavam stare. Radim kompilaciju na kojoj će biti pesme Petra Tanasijevića, poput "Izvini, ali mnogo mi je žao" i tri kompozicije Larija Nanosa. Verujte mi, uživam. Moj zemljak Aca Sofronijević je uradio nove, bogatije aranžmane.

Sva sam u tim pesmama i presrećna sam što zvuče fantastično, još bolje nego u vreme kada sam ih snimala. Radim sa toliko uzbuđenja i radosti kao da sam na početku karijere! Po toj radosti, sigurna sam da ne može da mi parira nijedna mlada pevačica.
 

Mače Maza


Pored lutke Milice koju je dobila nakon učešća u "Velikom bratu V.I.P" lepa je nedavno nabavila mače.


- Svi u kući pocrkasmo za Mazom i moj bratanac, snajka, njihova deca... Bilo gde da sam, trčim kući kao da imam nemirno dete koje će džumbus da napravi dok mene nema.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online