Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 05.11.2010.
13:05
V. Tasić - Vesti A

Daru sam precrtala za sva vremena

Sanja Maletić (37) tvrdi da bi mnoge pevačice zauvek završile sa karijerom kada bi publika zaista znala kakve su. Kako pojašnjava, mnoge samo glume da imaju karijeru, prenemažu se po medijima, a zapravo niko i nigde ne želi da ih sluša.

Sanja Maletić

- I ja sam pevačica, ali nekim stvarima ne mogu da se načudim. Smučile su mi se njihove prazne priče. Naravno, ne mislim na sve pevačice, jer svuda ima izuzetaka. Ali, kosa mi se digne na glavi kada pojedine počnu da se hvale šta su im kupili njihovi mužići.

One se ubijaju od posla, a poklone im kupuju muževi koji nigde ne rade. Kad sam čula da se jedna hvali kako joj je dragi kupio kaiš za psa od nekoliko hiljada evra, nisam mogla da verujem dokle ide ljudska glupost! Eto, Dara Bubamara propade hvaleći se šta je sve dobila od muža - kaže Sanja Maletić.

Zašto spominjete baš nju?
- Ja sam tu ženu, kao i mnoge druge, precrtala za sva vremena! Nije joj trebalo da mi pre nekoliko godina stane na žulj. Goca Božinovska i ja smo bile na jednom njenom nastupu u inostranstvu na kojem je bilo dvadesetak ljudi. Mi došle da vidimo kako je, a ona htela da pukne od muke što nema publike. Kao da je nas briga, kao da smo došle da brojimo njenu publiku... Posle je svašta pričala po novinama o nama. Ma ne mogu da se podsećam, pripadne mi muka.
 

Nemaju ručak da plate


- Muka mi je više od muvanja i muljanja. Pre neki dan me je jedna koleginica pozvala na ručak, da me kao časti... Ručale smo, došao je konobar, a njoj nije padalo na pamet da izvadi novčanik i plati. Platila sam ja, jer nisam imala vremena da čekam.

 

Da sam imala vremena da se preganjam s njom sa zadovoljstvom bih je ostavila u restoranu da pere sudove, jer nema novca da plati ručak na koji me je pozvala! Eto, to su pevačice koje pričaju o avionima i kamionima - otkriva Sanja.

Da li ste to razjasnili s njom lice u lice?
- Nego šta, pitala sam je šta joj je trebalo da priča svašta, a ona se vadila na novinare... Znate šta, nije meni što me neko uvredi, već mi je muka što mnogi od ovog naroda prave budale. Ej, nisu ljudi blesavi.

Ne znam koji je đavo pevačicama. Samo se svađaju, lupetaju, iritiraju narod, hvale se avionima i kamionima, a nema pas zašta da ih ujede. I meni se, kao i svima, desi da nemam sto evra u kući. Evo, sad kuvam pasulj, kao sav normalan svet i ne glumatam ludilo, ne lupetam da imam milione.
 

Traže li vam kolege pare na zajam?
- Ne prođe ni nekoliko dana a da neko ne zakuka. Pola estrade nema hleba da jede! Nije ni čudo, kad za estradu ni nisu, nego beže od motike.

Kad mi neko zatraži pare, lepo kažem da pare za pozajmljivanje nemam. Joj, što se uvrede kada ih pitam kako misle da vrate to što mi traže i imaju li zakazanu neku tezgu. Čudo jedno, kao da sam ja od njih nešto tražila. Posle, kad me sretnu, ili su rezervisani ili beže od mene.
 

Da li ste imali loših iskustava sa pozajmljivanjem para?
-Jedna propala pevačica mi je tražila 2.000 evra na zajam. Ispričala mi je neku tugaljivu priču, a ja sentimentalna prevarila sam se i pozajmila joj. Dala sam joj 2.000 evra na mesec dana. Posle godinu i po dana kada sam joj tražila da mi dug vrati, uvređeno mi je rekla: "Bože, zar je moguće da je tebi stalo do dve hiljade evra?" Jedva sam izvukla svoje pare, a dotičnoj sam rekla da neću više da je vidim. 

Subota 06.11.2010. 01:11
Svi mi znamo kako su te naše pevačice došle tu gde jesu ! Prostitucija ima tri lika : ulična, luksuzne call girls i srpska estrada !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online