Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 24.10.2010.
12:30
Press rs A

Umro otac Lepe Brene

Abid Jahić (80), otac najveće folk zvezde na prostoru bivše Jugoslavije Fahrete Živojinović poznatije kao Lepa Brena, preminuo je od posledica saobraćajne nesreće koja se dogodila pre dve nedelje u Brčkom, saznaje list "Press".

Prema saznanjima ovog lista, Abid Jahić je preminuo u petak, a poznata pevačica je juče zbog tragičnog događaja prekinula put u Sjedinjene Američke Države. Ona se u Ameriku uputila s porodicom da proslavi svoj 50. rođendan, jer je pre toga dobila uveravanja da je zdravstveno stanje njenog oca normalizovano i da se on oporavlja?!


Abida Jahića je pre dve nedelje udario autobus u saobraćajnoj nesreći, posle čega je primljen u Univerzitetsko-klinički centar Tuzla, gde je jedno vreme zadržan u bolnici i ubrzo pušten na kućno lečenje.


Prema prvim informacijama koje su tada došle iz Brčkog, Jahić je zadobio „lakše povrede", a pre nekoliko dana portparol brčanske policije Halid Emkić je rekao da se nije radilo o saobraćajnoj nezgodi i da Jahić nije imao kontakt s autobusom koji se kretao u njegovoj blizini. A prema nezvaničnim informacijama do kojih su uspeli da dođu tamošnji mediji, Jahić je sam pao i tako zadobio povrede.


Međutim, kako Press saznaje, Jahića jeste udario autobus, i on je zadobio teške povrede od kojih je i preminuo. Lepa Brena je zbrinula oca, i tek nakon što je dobila uverenje da njegov oporavak ide u dobrom pravcu i da je u sigurnim rukama, popularna pevačica je otputovala u Ameriku kako bi u krugu porodice i prijatelja u intimnom okruženju proslavila pola veka svog života.


- Ne znam kako su mogli da kažu da je u dobrom stanju. Breninog oca jeste udario autobus i on jeste umro od posledica tog udarca. Pa, oni su rekli da mu nije ništa, a dobio je toliko jak udarac da mu je napukla lobanja, da ne govorim o tome da su mu rebra napukla na čak osam mesta! Brena je bila primorana da odmah prekine odmor i juče je čim je mogla doputovala iz Amerike - kaže sagovornik Pressa blizak porodici.


Iako je bio u dubokoj starosti, Abid Jahić je izgledao vitalno i vodio je zdrav život. Često je putovao sa svojom suprugom, a bili su i redovni posetioci Beograda, u kom su boravili kod svoje ćerke i zeta Slobodana Bobe Živojinovića.

Nedelja 24.10.2010. 12:42
..moje saucesce...
Nedelja 24.10.2010. 15:19
Iskreno saucesce svim clanovima porodice Jahic!
Nedelja 24.10.2010. 23:46
Čudi me da je otac mjen bio još u bolnici kada je ona rešila da putuje u SAD da proslavi svoj rođendan !? Čudno ponašanje ! U takvoj situaciji, nebi mogao da mislim na bilo koje slavlje ! Aki svako ima svoj vid života.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online