Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 23.10.2010.
16:12
Vesti A

Zbog sramote krile batine

Bajkovit život pojedinih pevačica često je samo maska za javnost. U poslednjih nekoliko meseci na površinu su isplivale mračne tajne iz njihovih brakova, a mnoge su priznale da su bile čak i zlostavljane.

Porodičnu dramu pre nekoliko meseci doživela je Nataša Đorđević koja je optužila bivšeg nevenčanog muža da je pokušao da je ubije automobilom. On je njenu priču oštro demantovao, ali je gorak ukus u ustima ostao.


- Ćutala sam i gutala sve dok sam mogla. Još pre godinu dana rekla sam mu da je među nama gotovo, ali me nije ostavljao na miru. Sve što sam rekla je istina! Dokaz je policijski izveštaj u mirjevskom SUP-u iz kojeg se jasno vidi šta se dogodilo - rekla je tada Nataša, dok je otac njenog sina poručio da ona više ne postoji za njega!


Tokom 17. godina braka sa Gagijem Đoganijem, njegova sada bivša žena Anabela trpela je fizičko i psihičko zlostavljanje. Godinama je ćutala sve dok on nije javno

Ko se bije, taj se voli


Zlata Petrović nikada nije krila da se fizički razračunavala sa prvim mužem Hasanom Dudićem.


- Mi smo se svađali, udarali i tukli, ali to je u svakom braku normalno. Ko kaže da toga u braku nema, onda je teška lažovčina. A od kada je šamar opasna stvar? Pa, ko se bije taj se voli - rekla je Zlata i dodala da je njen drugi muž Zoran Pejić Peja bio drugačiji tip, pa je bračne probleme s njim uglavnom rešavala razgovorom, a ne pesnicama.

priznao da je tukao, a onda je ona iznela šokantne detalje u javnost.


- To bila čista patologija. Posle silnih nesreća koje sam doživela i ogromne potrebe da imam porodicu i dom, izabrala sam da trpim grozne stvari.

Ubeđivala sam sebe da je reč o velikoj ljubavi, da su ti grubi potezi samo stvar afekta. Sve sam to krila zato što me je bilo sramota tuđe sramote. Na kraju sam platila lošim zdravljem, operacijom tumora na dojci i konzumiranjem antidepresiva.

Ruka koja udari ne može da mazi, bar ne više kao pre - rekla je Anabela i priznala da je prevare bivšeg supruga nisu toliko bolele kao njegovi udarci.


Ispovest Ane Nikolić koja je otkrila dugo čuvanu tajnu da je jedan od bivših momaka zlostavljao šokirao je mnoge, posebno što ona važi za damu oštrog jezika koja nikome ne ostaje dužna. Ana je otkrila da se sve događalo kada je bila jako mlada i pre nego što je postala poznata.


- Preživela sam njegovu posesivnosti, ljubomoru, fizičke nasrtaje i psihičku torturu za koju smatram da nije deo zdravog ljubavnog odnosa, već spada u zlostavljanje. Bila sam mlada i mislim da je moje neiskustvo doprinelo da se nađem u takvoj situaciji. Pravdala sam ga i u svemu videla svoju grešku, jer sam ga navodno isprovocirala. Danas shvatam da ne postoje reči ili postupak koji daje bilo kome pravo i dozvolu da se drugom biću nanese fizička ili psihička bol.


Ipak, najveće zaprepašćenje na estradi izavalo je priznanje Stojanke Novaković Stoje da je i ona u jednom trenutku svog života bila žrtva zlostavljanja!


- To je tema o kojoj ne želim da govorim. Posle tog iskustva izvukla sam pouku i nikada više mi se to ne može dogoditi - rekla je Stoja koja je odlučila da osnuje fondaciju za pomoć zlostavljanim ženama, a njen moto je "Probudi se i prekini patnju".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online