Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 15.10.2010.
14:03
V. Tasić - Vesti A

Kaja: Probijam se i glasom i stasom

Katarina Duvnjak Kaja (27) ponovo je uradila set provokativnih fotografija za jedan magazin. Malo, malo pa se slika obnažena ili u donjem vešu, pa mnogi komentarišu da je više starleta, nego pevačica.

Katarina Duvnjak Kaja
 

- Nema šanse da bude tako. Mislim, može da me doživljava ko kako hoće, ali ja sam, pre svega, pevačica. Provokativne fotografije mogu sebi da dozvolim, jer imam dobru zaleđinu - odlično pevam. Zato niko ne može da kaže da se probijam zahvaljujući stasu. Da ne zvučim neskromno, ali na svim poljima imam šta da pokažem - kaže Kaja.
 

Šta vam je ovog puta rekao suprug Uroš Duvnjak?
 

- Moj muž je škrt na komplimentima. Doduše, nisam ni ja bolja, kada je o komplimentima reč. Nikada Uroš ne komentariše moje slike nešto posebno. Pravi je ćutolog.
 

Priča se da je izuzetno ljubomoran, da se zbog toga često svađate i ne razgovarate danima?
 

- Ne, ne, naši periodi ćutanja nemaju veze sa ljubomorom. Posvađamo, se kao i većina parova oko gluposti. Oboje imamo eksplozivnu narav i kada se dve vatre sudare, bolje je ćutati. Odćutimo po nekoliko dana, a onda sve bude u redu.
 

Nedavno ste uslikani sa jednim bivšim momkom. Kako Uroš reaguje kada čuje da ste se sreli sa nekim od bivših mladića?
 

- Nema zašto da reaguje. Siguran je u mene i tu je kraj priče. Srećem i ja njegove bivše devojke i ko zna gde bi nas odvelo to kada bismo reagovali na takve stvari.
 

Šta vam je rekao kada ste nedavno pošli da se ponovo slikate obnaženi? Da li je predložio da pođe s vama?
 

- Niti mi je šta rekao, niti je hteo da ide sa mnom. On se u moj posao ne meša, kao što se ne mešam ni ja u njegov. Sve smo to na vreme razgraničili. Zar bi imalo smisla da ja njemu govorim za koga da igra, kako će da igra i za koliko novca? Prema tome, ni on nema šta da kaže meni. Ne zvocam ni ja njemu.
 

Dok je Uroš bio u Poljskoj, postali ste stručnjak za ljubav preko interneta...?
 

- Jesam, silom prilika. Pošto je Uroš sada u Beogradu, jer još nije odlučio gde nastaviti košarkašku karijeru kompjuteru ne prilazim. Bežim od računara kao đavo od krsta. Kompjuter je bio samo nužno zlo. Sad mu ne prilazim, jer nemam sa kim da komuniciram.
 

Da li ste probali seks preko interneta?
 

- Sve, sve, ali to je za mene previše. Internet može da posluži za neku bazičnu komunikaciju, ali seks i virtuelne veze, to zaista ne razumem. Nikada to ne bih mogla, čak ni sa rođenim mužem, a kamoli sa nekim nepoznatim. Nema tu draži, spontanosti, ljubavi, ničega i ne razumem ljude koji vole virtuelni seks bez dodira.
 

Odbija udvarače

Da li vam se muškarci udvaraju, iako znaju da ste udati?

- Naravno, briga njih što imam burmu. Danas niko ne daje ni pet para na to da li je neko u braku - kaže Kaja.

Saleću li vas nevalentni tipovi?

- Za divno čudo, nema ih mnogo. Odbijam ih kulturno i ne obraćam pažnju na njih, a to za sada pali. Inače, bila bih u stanju i šamare da delim, ako treba, da bih se odbranila. Do sada nije bilo potrebe.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online