Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.10.2010.
14:03
V. Tasić - Vesti A

Lukas: Nisam se pomirio sa Mitrovićem

Aca Lukas (42) tvrdi da je toliko srećan zbog predstojećeg koncerta u "Beogradskoj areni" 3. novembra da ništa ne može da mu pokvari raspoloženje. Kako kaže, interesovanje publike je ogromno, pa ima šanse da na istom mestu nastupi i 4. novembra. U tom slučaju bi uz Zdravka Čolića postao jedini pevač koji je dva dana zaredom pevao u najvećoj hali na Balkanu.

Misli samo na "Arenu": Aca Lukas

- Ne plašim se ni krize, ni poluprazne hale. Ja sam smislio još prošle godine da koncertom ponovo proslavim rođendan, ali ću izgleda ove godine morati da ga slavim dva dana i napravim sutradan još jedan koncert na istom mestu - kaže Lukas.
 

Priča se da ste se konačno pomirili sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom RTV Pinka?
 

- Nisam se pomirio sa Željkom Mitrovićem! Da bi se čovek sa nekim pomirio, mora prvo da se posvađa. Ni sa kim se nisam svađao, pa ni sa Mitrovićem, tako da nema potrebe ni da se mirim. Zato i ne vidim razlog zašto se pravi tolika medijska pompa.
 

Da li ste zaboravili ste da vas jedno vreme nije bilo na Pinku i da ste bili u sukobu sa tom kućom. Čak ste i "isečeni" sa koncerta Cece Ražnatović na "Marakani" kada ste bili njen gost?
 

- Nisam zaboravio, ali sve to nije imalo veze sa Željkom. Imao sam samo jedan sitan sukob sa tom televizijom. To je rešeno i već neko vreme odlično sarađujem sa Pinkom. Željko Mitrović i ja se odlično slažemo u mnogim stvarima, sjajno se razumemo i u poslu...
 

Nekada ste se užasavali "Farme", da li ste promenili stav i o tom šou-programu?
 

Sredio sam život

Kako provodite slobodno vreme, osim priprema za koncert?
- Uživam sa Sonjom i sa decom. Stižem da viđam svu svoju decu i nikada nisam imao više vremena za njih nego sada. Potpuno sam sredio život, uživam u porodičnoj idili i mnogo mi je lepo. Sonja i ja izađemo samo ponekad, ne nedostaju mi izlasci i jurcanje. Izgleda da su godine učinile svoje - iskren je Lukas.

- Pa, onako... Gledam ponekad, ali mi je i dalje bezveze. Od svih rijalitija koji se emituju na raznim televizijama, možda je to još i najbolje. Samo, ova postavka, odnosno ovi likovi sada na farmi uopšte mi se ne sviđaju. Skroz su - fuj!
 

Zašto ne uđete opet na "Farmu" da oraspoložite farmere?
 

- Znaš šta, ja ne mogu da mislim ni o čemu, sem o koncertu u "Areni". Toliko sam u tome da zaboravljam na sve drugo. Nastup u "Areni" mi je najveće zadovojstvo, to je vrhunac u našem poslu, nema ničeg jačeg od toga. Nadam se da će taj koncert 3. novembra prerasti u tradiciju i da ću još mnogo rođendana proslaviti sa publikom.
 

Mnogi su se iznenadili kada su vas sa suprugom videli u reklami za jedan preparat za mršavljenje kada vi nemate problem sa viškom kilograma?
 

- Pa i drugi pevači se pojavljuju u reklamama. Ne mora čovek da bude debeo, pa da smrša, da bi reklamirao preparat za mršavljenje. Sonja i ja smo ušli u tu priču, jer je klasična, poslovna ponuda, jednom rečju - biznis!
 

Do sada ste sve ponude za reklame odbijali, zašto ste prihvatili baš ovu?
 

- Ono što je bilo presudno da mnoge ponude odbijem, bilo je i presudno da ovu ponudu prihvatim, a to su pare, pare i samo pare!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online