Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 25.09.2010.
13:00
J. Antonijević - Vesti A

I moji roditelji moraće da kupe karte

Posle 12 godina Dragana Mirković (42) ponovo će zapevati pred Beograđanima. U saradnji sa Ivanom Plavšićem, novinarom RTS-a i pevačem, ona će 30. septembra održati koncert u Centru "Sava".

Cena ulaznice je oko osam evra, a sva prikupljena sredstva biće donirana humanitarnoj organizaciji "Novi život", koja će od tih para nabaviti ortopedska pomagala.

Dragana objašnjava da je mogla samo da uplati sredstva i da za to niko ne zna, ali je želela da na ovaj način podstakne kolege da i oni organizuju slične koncerte.


- U ovoj priči apsolutno nisam važna ja, već akcija. Daću sve od sebe da se ne završi na ovome, već da se pomoć nastavi i u budućnosti. Prijatelj sam sa nekim ljudima iz organizacije "Novi život" i odlučila sam da im kupim sve što je potrebno od pomagala. Najviše me je iznenadilo što su insistirali da sve što im kupim posle koncerta bude

Dvorac na filmu

 

Nedavno ste postali vlasnica dvorca, šta se dešava s njim?

 


- Tačno je da smo kupili dvorac u Austriji, čija je lepota privukla filmadžije. Tako se sada tamo snima jedan visokobudžetni film nemačko-austrijske koprodukcije "Der Kardinal", koji obuhvata period od Drugog svetskog rata pa do 2003. godine. Igraju veoma poznati glumci i meni je posebno drago što su odlučili da naš dvorac ovekoveče na filmskom platnu.

predato pred novinarima, kako te pare ne bi "nestale" u magli - kaže Dragana.


Zašto ste se odlučili baš za koncert?


- U trenutku kad sam poželela ovako nešto mnogo mi je bilo lakše da sve uradim na jedan drugačiji način. Godinama se bavim humanitarnim radom i ćutim, ali sam shvatila da sve što nije javno kao da se nije ni dogodilo. Da se razumemo ne želim poene i pohvale, već da pomognem.


Da li ste pozvali kolege na koncert?


- Nisam, jer to nije moj koncert pa da delim besplatne karte kolegama. Kompletan prihod ide u humanitarne svrhe, ali znam da su pojedini pevači i javne ličnosti kupili karte i da će doći. Nisam pozvala ni svoje roditelje, pa ako hoće da me vide i čuju moraće i oni da kupe karte.


Zašto izbegavate pojavljivanje na srpskoj estradi?


- Živim nekim drugim mirnim životom koji nema veze sa estradom. Meni niko ništa ne brani, ali jednostavno ne možete da budete dobra majka a u isto vreme i sto posto posvećeni poslu, a pri tome ne živim u Srbiji. Ako već moram da odaberem prioritete, za mene je to svakako porodica.


Da li planirate u budućnosti pravi, veliki solistički koncert, možda u "Areni"?


- Ne, jer me tako nešto više ne interesuje. Godinama bežim od koncerata, jer nemam ni ambicija, ni volje, a da budem iskrena pomalo mi je ponestalo i snage za tako nešto. A sad kad vidim kakvih peripetija imam samo zato što sam se oglasila i pojavila, ko zna šta bi me sve snašlo kad bi pravila jedan ozbiljan veliki solistički koncert.


Kako će te proslaviti desetogodišnjicu braka?


- To će biti najlepši dan u mom životu, to je sigurno. S obzirom na to da nam je godišnjica dva dana pred koncert, zadovoljićemo se i manjom proslavom. Suprugu sam spremila iznenađenje, ali ne smem da otkrijem šta je u pitanju. Koncert mi je sada u prvom planu, bez obzira na moju veliku ljubav prema mužu, a Toni me razume i podržava.
 

Bez komentara na izjave Bašanovića


Saša Popović vas je javno pozvao u njegovu emisiju "Zvezde Granda"?


- Lepo sa njegove strane što je to uradio, ja sam uvek za pozitivnu energiju. Da li ću se ja u toj emisiji pojaviti ili ne, to je nebitno - smatra Dragana.
xKako komentarišete nedavne izjave vašeg bivšeg dečka i menadžera Zorana Bašanovića da je vašim novcem gradio karijeru Jelene Karleuše?
- Nemam komentar na to.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online