Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 21.09.2010.
13:01
V. Tasić - Vesti A

Očeve suze su mi teže od majčinih

Što se više primiče prvi solistički koncert koji je zakazao za 1. oktobar u beogradskom "Pioniru", to je Aco Pejović (38) sve nervozniji. Svakakve stvari mu padaju na pamet - kako bi u toku koncerta mogao da padne zvučnik, da pukne žica na gitari...

Ne plaši se promašaja: Aco Pejović

- Znam da strahujem bez veze, da sve te stvari o kojima razmišljam ne treba da budu moja briga, ali, ne vredi, to je jače od mene. Nemam tremu u klasičnom smislu, ali želim da sve prođe u najboljem redu, mada postoje stvari na koje čovek ne može da utiče - kaže Pejović.


Priča se da ste zbog koncerta otkazali sve tezge u septembru?


- Jesam, nisam morao, ali sam želeo da se potpuno posvetim koncertu, da ne mislim ni na šta drugo i da budem odmoran. Taj nastup mi je toliko važan da uopšte ne mogu da razmišljam o tome koliko novca nisam zaradio jer sam otkazao septembarske tezge. Ovaj koncert mi nije važan zbog para, važan mi je za dušu.
 

Ko će vam biti najdraži gosti na konceru?
 

- Svi - publika, kolege, prijatelji, ćerke... Ali, najdraži će ipak biti moji roditelji koji su ovih dana u mom domu. Mnogo su ponosni na mene.
 

Plače li vaša majka od uzbuđenja i sreće?
 

-Plače, nego šta. Pre neko veče je htela da pogleda šta se dešava na "Farmi", a ja joj nisam dozvolio da uključi televizor. Rasplakala se! Bio sam u šoku, zar da mi majka plače zbog "Farme"?! A njoj je u stvari došlo da plače od sreće zbog mene. Cirkus je s njima, mada češće od majke plače moj otac, on je veći emotivac. Njegove suze su mi teže od majčinih.
 

Jeste li već odabrali garderobu za koncert i ko o tome vodi računa?
 

- Lakše mi je da drugi misli o tome nego ja. Meni je najvažniji muzički deo, sve ostalo jeste važno, ali ne toliko. Nisam čovek koji je sklon egzibicijama bilo koje vrste, ponajmanje modnim. Kad nešto oblačim, presudno je da se u tome osećam opušteno i komotno, da mogu da pevam, skačem... Znam samo da ću kao i uvek biti uredan.
 

Ne plašite se modnih promašaja?
 

- Ne plašim se nikakvih promašaja u životu, a kamoli modnih. Doduše, bilo je nezgodnih situacija. Pre nekoliko meseci kupio sam jednu dobru, vrlo kvalitetnu i skupu košulju od tankog, poluprovidnog materijala. Činilo mi se da je idealna za letnje vrućine. Prvi put sam je obukao za jedan nastup i dok sam pevao bio sam gola voda. Odjednom sam primetio da mi je ispao stomak!
 

Da vas nije pocepala neka obožavateljka?
 

- Nije me "sredila" obožavateljka, već skupa košulja! Jednostavno, na meni se skupila jer sam bio mokar. Ljudi moji, nisam ni sanjao da takva glupost može da mi se desi! I to ne malo da se skupila, već toliko da je izgledalo da sam obukao košulju nekog deteta. Nisam znao da li da se smejem ili da plačem od muke.
 

Momak za primer

 

Jure li vas žene? Jedan vaš kolega tvrdi da onog pevača koga više ne jure žene - taj je otpevao svoje?


- Ne znam šta bih vam rekao. Ako kažem da me ne jure, biću otpisan, a ako se pohvalim da me jure, ispašće da glumim švalerčinu. Kako god bilo, ja sam momak za primer - kaže Pejović.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online