Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 10.09.2010.
03:39
pressonline.com A

Seka dala za burme 16.000 evra!

Folk diva Svetlana Aleksić, koja će u nedelju izgovoriti sudbonosno "da" kik-bokseru Veljku Piljikiću u luksuznom beogradskom restoranu "Franš", naručila je za venčanje skupocene burme "šopar", koje je platila čak 16.000 evra!

Znaju šta vredi: Seka Aleksić i Veljko Piljikić
 

Kako piše beogradski "Pres", prstenje je izrađeno od belog zlata i optočeno briljantima, a na Sekinu i Veljkovu kućnu adresu stiglo je juče iz Švajcarske! Pevačicina burma biće skroz prekrivena dragim kamenjem, dok će se na Veljkovoj naći samo nekoliko skupocenih kamenčića.

Inače, pripreme za, po mišljenju mnogih, svadbu veka, skoro da su privedene kraju, a Seka za Press otkriva da je ispalo sve kako je želela i da jedva čeka da sklopi brak sa čovekom svog života.

- Istina je da ćemo nositi "šopar" burme od dragog kamenja, ali o ceni ne bih pričala jer je to degutantno i nebitno. Drago mi je da sve ide po planu i da će moji gosti uživati zajedno sa nama u nedelju. Venčanica je skoro završena, a interesantno je da će je iza mene nositi dva dečaka i dve devojčice koji će biti obučeni kao mlade i mladoženje. Odmah posle svdbene ceremonije, ukoliko nam obaveze to dozvole, trebalo bi da otputujemo na Maldive, gde ćemo proslaviti medeni mesec - rekla je Seka za "Pres".

Aleksićeva se kroz osmeh osvrnula na komentare pojedinih medija upućene na račun protokola koji je predviđen za njeno venčanje. Naime, Seka i Veljko su putem dopisa u okviru pozivnice ljubazno zamolili goste da se na svadbi ne slika privatnim aparatima, budući da su fotografije venčanja prodali jednom nedeljniku. Takođe su zamolili da se ne donose torte, kao i da gosti budu odeveni u smokinge, a gošće u elegantne haljine. Najveće reakcije bile su na stavku u kojoj se navodi da se na svadbu ne dovode nepozvani gosti kao i da zvanice pokušaju da izbegnu belu i roze boju na garderobi.

- Ne razume zašto neko pokušava da pravi famu ni oko čega. Pojedinci izgleda da nikada nisu prisustvovali nekom bitnom događaju gde su protokoli uobičajena stvar. Ja sam bila na dosta sličnih venčanja i prijema i naravno da sam ispoštovala protokol. Sumanuto je što se piše kako sam zabranila dolazak dece! Pa još pre mesec i po dana angažovani su animatori koji će u predviđenom delu restorana zabavljati decu kako bi njihovi roditelji mogli opušteno da uživaju na svadbi. Na kraju, moju venčanicu će nositi deca. Ne znam što je čudno što smo goste zamolili da ne nose belu i roze boju budući da ćemo mi biti tako odeveni. Izgleda da neki nisu čuli za reč „dreskod" - rekla je Seka za "Pres".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online