Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 08.09.2010.
14:02
Z. Vicelarević - Vesti A

Goga Sekulić: Volim žestoke momke

Gordana - Goga Sekulić (33) nedavno je gostovala u diskoteci "Vanilla" u Ofenbahu kod Frankfurta. Iako je prošlo skoro dve godine od njenog poslednjeg nastupa na ovim prostorima, popularnost kršne Crnogorke ne jenjava.

A šta ti je ovo: Goga prati modne trendove
 

Da li se na estradi oseća kriza i nedostatak dobrih pesama?
 - Velika je kriza! Šta god da ponudiš publici, prolaze neke čudne i sporije pesme. Mislim da više nema šta da se ponudi i da je sve rečeno. Ne mogu više da se uzimaju grčke i turske pesme jer se traži autorizacija. Verovatno je manjak dobrih kompozitora, mada ima i dobrih autora koji ne mogu da dođu do izražaja - smatra Goga.
 

Da li je tačno da ste se posvađali sa Anom Nikolić zbog pesme "Mafija kafe"?
- To je dezinformacija. Od početka moje karijere sam se možda preko mojih malo agresivnijih nastupa tako predstavila, pa su mi nakačili ime Goga Mafijašica. Zato su neki skontali da bi mi ta pesma idealno legla. Pesma je zaista zanimljiva i u trendu, ali je to ipak Anina pesma.
 

Da li vam smeta što vas zovu Mafijašica?

- Ja sam komunikativna devojka, što na umu, to na drumu, i nemam dlake na jeziku. Druželjubiva sam i neki to možda tumače na neki drugi način. Samostalna sam, jaka žena i možda to nekima smeta, pa su mi iz više razloga to prikačili. Meni je to sad čak i simpatično, mada mi je ranije smetalo. Nervira me jedino jer utiče na moj privatan život kad je u pitanju izbor muškaraca. Možda se privatno družim sa malo žešćim momcima, ali uvek mi se sviđali fini mladići. Međutim, oni ne mogu da shvate da su to moji drugovi, a onda beže i boje se.
 

Kako komentarišete čistku u "Grandu"?
- Svako je gazda u svojoj kući. Čovek ima prava da radi šta misli, a da li radi dobro ili loše, to je njegova stvar. Saša Popović je izmislio "Zvezde Granda", neka radi šta hoće. Ja sam isključivo sama ulagala u svoju karijeru. I ja sam kao mlađa bila ishitrena, a sada bih prvo, kada bi došlo do nekog problema, pozvala te ljude telefonom i pokušala da rešim bez javnosti.

 

Koliko ste zadovoljni svojom dosadašnjom karijerom?
- Više od deset godina sam na sceni i svima je poznato ime Goga Sekulić. Imam šta da pokažem, mada nisam još dala sve ono što mogu. Malo sam neozbiljna po tom pitanju, volim da izlazim i veliki sam boem. Imala sam uspone i neke blage padove, kao što su imali svi u karijeri, samo to neće da priznaju. To je normalno, ne možeš svake godine da imaš hit, niti da deset godina budeš u vrhu. Jedna je Ceca i jedna je Brena, da se ne naljute druge kolege koje ne pominjem, ali to je bilo neko drugo vreme kada su one gradile karijeru u tadašnjoj Jugoslaviji. Sada je mnogo teže, ima mnogo mladih, kvalitetnih pevača i mnogo lepih devojaka na sceni. Konkurencija je ogromna i srećna sam što sam opstala na estradi.


Da li ste stvarno tužili Karamelu?

- Tužila sam ga i tražim odštetu od pola miliona dinara (oko 5.000 evra). Jako sam se razočarala, nisam očekivala da u toj teškoj situaciji, u koju zaista ne želim da se vraćam i da pominjem, neko koristi za tako nešto. Opet ponavljam da ne dam na sebe i da ne diram nikog prva. Ljudi ti ne daju da na miru ožališ drage osobe i prijatelje. Jako je ružan način na koji me je dotična osoba izvređala. Tužba je predata za uvredu časti, mada sam razmišljala da to bude krivčna prijava - kaže Goga.
 

Neću na "Farmu"

- Nisam dobila ponudu da učestvujem na "Farmi", ali ne bih ni prihvatila. Bila sam u kući "Velikog brata", prvi VIP, i tada sam mislila da mogu da uđem i izađem kad hoću, nisam dobro pratila šta sam potpisivala. Ostala sam mesec dana. Oduzima puno vremena i čovek se nekad, lično ja, zaboravi pred kamerama. Učešće na "Farmi" ne bih prihvatila jer nikada nisam volela selo. Malo sam gadljiva i mislim da se ne bih snašla. Ipak sam ja gradsko dete.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online