Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.11.2009.
12:07
V. Tasić - Vesti A

Šamarala sam muškarce zbog komplimenta

Godinama sam imala komplekse, noge "krila" u pantalonama i dugačkim suknjama, sve do letos kada mi je na plaži prišao jedan mladić i udelio gomilu komplimenata.

Gordana Lazarević (55) nedavno je priznala da zbog kompleksa godinama nije obukla suknju iznad kolena. Kada se nedavno na snimanju jedne emisije pojavila u kratkoj suknjici, "zapljuštali" su komplimenti kolega, ali i kritike zašto je do sada "krila" noge u pantalonama, dugačkim suknjama i haljinama.

Pobedila komplekse: Goca Lazarević

- Godinama sam imala komplekse, smatrala sam da imam tanke noge i da nije primereno mojim godinama da nosim kratke suknje. Nosila sam šorceve i miniće leti isključivo na plaži daleko od očiju javnosti. Drugarice su me godinama ubeđivale da sada izgledam bolje nego kada sam bila mlada i suviše mršava, ali džaba - kaže Goca Lazarević.


Šta je presudilo da obučete minić ?
- Ovog leta na plaži mi je prišao mladić i rekao: "Oprostite, da li ste vi Goca Lazarević? Znate, kladili smo se moja familija i ja, oni ne mogu da veruju da ste to vi, mislili su da ste stariji, a vi izgledate tako mlado..." Joj, što mi lepo beše, porasla sam u sopstvenim očima. Komplimente sam dobila i od Merime Njegomir i Ekstra Nene i eto skupih hrabrost da i ja obučem kratku suknju.


Sedi baba kod kuće!


- Pre četiri godine, snimala sam u "Grandu" duel sa Gocom Tržan. Bila sam strašno umorna, tek sam doputovala iz Australije. Kada sam videla kako je ispalo, htela sam da se ubijem. Haos sam u kući napravila. Prebacivala sam deci i prijateljima što mi nisu rekli da sam matora i naredili :"Sedi baba kod kuće". Htela sam da se ubijem, da idem na fejs-lifting, svašta sam htela. Danima sam plakala, ali kada je taj duel repriziran pre nekoliko meseci videla sam da i nisam tako loša, zar ne?- kaže uz osmeh Goca.

Da li ste sada prevazišli komplekse?

- Bez potrebe sam samu sebe ubijala u pojam godinama. Bila sam previše oštra i samokritična. Zato mi je drago što su ove mlade generacije samosvesne, nemaju komplekse, a ja blesava kada mi neko udeli kompliment samo što ne pocrvenim.


Nije valjda da su vam smetali i komplimenti?
- Još kako, znala sam da ošamarim muškarca kada mi udeli kompliment. Sama mi ruka poleti i fljus šamarčina od koje mu zvoni glava. Kao, neće meni prostačina da se obraća. Joj, kakva sam glupača bila... Nekada sam to doživljavala kao uvrede, a tek sada mi je jasno da su to komplimenti. Eto, napredujem.


Danas je trend na estradi da starije žene budu u vezi sa mlađim muškarcima. Da li vam se udvaraju mlađi muškarci od vas?
- Ne, ali za to sam sama kriva. Da bi mačkicu neko pojurio, mora ona malo da maše repom. Ja to ne umem i verujte, žao mi je zbog toga. Mladi muškarci me ne jure, ali se dive mojoj mladalačkoj energiji. Koleginice me kritikuju što na sva usta pričam da sam baba, ali ja to ne krijem. Kako da se stidim moje Dunje i Balše, kada ih volim najviše na svetu.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online