Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 14.08.2010.
14:03
E. V. A

Maja Marijana: Učim od Dragane Mirković

Ovih dana, Maja Marijana ima probleme sa nogama. Izlazeći iz lokala svog prijatelja u Modriči, saplela se, pala i povredila nogu. Sad joj suprug Mladen stavlja obloge i kamuflira modrice.

Ne daje nikome povoda: Maja Marijana
 

- Bio je mrak, konobar je ugasio sva svetla u bašti. Pevala sam te noći u tom lokalu, pa smo Mladen i ja ostali da malo predahnemo, pošto su gosti otišli. I eto, sapletoh se i padoh. Ne znam da li da se smejem ili da plačem od muke. Sreća da ništa nisam slomila.
 

Da vas muž nije sapleo?
 

- Još nije dotle došlo! Jeste da umemo da se sporečkamo, ali nije došlo dotle da jedno drugom podmećemo noge. Često me kritikuje, ali sve to ulazi u bračni staž.
 

Ne zarađujem milione

Pomažete li porodici?
- Pomažem onoliko koliko mogu. Ali, ne zarađujem ja milione, pa da mogu svima da delim i šakom i kapom. Moji roditelji i moj brat su radno sposobni ljudi, tako da nema potrebe da se oslanjaju na mene. Naravno, tu sam ako negde zaškripi. Ja sam mojima odavno rekla da na mene mogu uvek da računaju, ali ne i da se bezrezervno oslanjaju. Jer, ovaj posao je krajnje nesiguran. Smeta mi to što se misli da na grbačama pevača treba da žive svi oko njih. Od recimo tamo nekog Pere koji je rod u petom kolenu, do vanbračne dece!

Šta vam muž najčešće zamera?
 

- To što mora da me podseća gde živim! Ja to često zaboravim. Naravno, u određenom smislu. Eto, uskoro treba da snimim spot za pesmu "Haos". Na svakom gostovanju je pevam po nekoliko puta. Imam neke sjajne ideje za taj spot. Kada sam ih izložila mužu, skočio je: "Ženo, da te podsetim, živimo u Srbiji, a ti mi pričaš o spotu koji bi koštao nekoliko desetina hiljada evra. Da li si poludela?" Naravno, u pravu je, ali ja bih sve najbolje.
 

Nećete valjda sad da se žalite da ste siromašni?
 

- Niti ću da se žalim, niti ću da se hvalim jer je to neukusno i neprimereno. Meni je muka od kojekakvih lupetanja po novinama i nisam od tih koji na naslovne strane stižu skandalima i prepucavanjima. Imam dve ćerke i zar da ih brukam? Zar da dam povoda da im se u školi smeju zbog majke koja se slikala gola, dozvolila da joj ispadnu grudi ili primenila frajera? Taman posla, pre bih crkla.
 

Zar takav stav nije "demodiran"?
 

- Neka misli i priča ko šta hoće, ali sa mnom je tako! Šta fali Dragani Mirković? Samo gledam šta i kako radi ona i učim. Ona je najbolji primer za to kako se zvezda može postati bez skandala. I ne samo postati, nego i opstati.

Učim od nje, gledam šta radi, kako se ponaša, divim se njenoj prizemnosti i normalnosti. Dobro, jeste mi velika prijateljica, ali ne hvalim ja nju zbog toga.
 

Kada ćete već jednom "razvezati jezik" i progovoriti o svemu što na estradi znate?
 

- I taj dan će doći. Neću ništa da najavljujem, ali kad ja budem otvorila dušu. Za sada, mudro ćutim. Što znam, ne znam, što vidim, ne vidim. Svega i svačega sam se na estradi nagledala, bezbroj puta sam se razočarala u ljude. Znam mnoge tajne. Ali, ne treba niko da se mene plaši jer nisam osvetoljubiva.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online