Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 10.08.2010.
12:00
J. Antonijević - Vesti A

Era: Za mene nema krize

Najpoznatiji estradni zavodnik, starije generacije, Andrija Era Ojdanić, i u 63. godini radi punom parom i zabavlja se kao mladić. Otkriva, da nije u sukobu sa Sašom Popovićem i da mu nisu jasni česti napadi na Sašu, zbog priče da iskorišćava mlade pevače iz "Zvezde Granda":

- Saša Popović je prvenstveno moj kolega, a onda i prijatelj. On što ima u malom prstu što mnogi nemaju u glavi.

Ogovaraju ga samo iz pakosti i ljubomore, a ne znam kako ih nije sramota, kad je on institucija. Klinci iz "Zvezda Granda" dobro pevaju, a on im je pored njihovog glasa samo omogućio da rade i zarade.

Zato je većina njih uspela za kratko vreme da kupi stan, a da vidite kakva sve kola voze. Preko noći im je stavio pare u džep, i neko da ga tako napada, da on nekog iskorišćava, pa to je sramota. Saša je genije za sva vremena.


Kakva je situacija na estradi?
- Slažem se sa većinom mojih kolega, da je posao mnogo opao, manje ga je za 70% u odnosu na prošlu godinu. Nekada su narodnjaci žarili i palili, a sad smo u sve većoj krizi. Nema više ispraćaja u vojsku i proslave punoletstva, na kojima sam pevao.

Sve ljubomorno na mene
 

Da li kolege borave u vašim apartmanima u Crnoj Gori?
- Ma ne, niko od ovih starijih niti zove da pita niti je ko letovao kod mene. To sve ljubomorno, pa neće meni kao da ostavljaju pare. Jedino je mala Milica Todorović iz Zvezda Granda, letovala prošle godine. Ma šta me briga za njih oni mi ni ne trebaju, imam ja svoje mušterije.

Da li imate zakazanih nastupa za ovo leto?
- Slabo. Upravo sam se vratio iz Crne Gore. U Budvi je opšti haos, moje kolege narodnjaci i ja možemo tamo da idemo samo da se sunčamo i kupamo.

Više nema mesta ni potražnje publike gde bi nastupali. Sad su glavni zabavnjaci i ovi klinci iz Zvezda Granda. Mada moram priznati da ni zabavnjacima ni rokerima, baš ne cvetaju ruže.

Ni u inostranstvu više nema klubova za nas, sve su to sad moderne diskoteke, za modernu novokomponovanu muziku.


Nekada ste pevali na svadbama, a sad?
- Nedavno sam radio jednu svadbu u Crnavi, zajedno sa Zoricom Brunclik, Kemišom i Verom Matović. Bilo je kao nekada, raskošno sa 3.000 zvanica i tri vola koja se peku. Mada i toga je sve manje, jer ni svadbe više nisu kao nekada, a i sve ih je manje. Ova današnja omladina ne voli gužvu, već intimne svadbe.

Koliko može da se zaradi od nastupa?
- Ja se za razliku od mojih kolega nefrljakam sa ciframa i hiljadama i desetinama hiljada evra. Ja pevam za 800 evra, a kod prijatelja i za 500.

Ništa od ženidbe


Samac ste da li planirate još jednom da se ženite?
- Ženidba više ne dolazi u obzir. Lepo mi je i ovako, imam stalno neke ribe, izvodim ih, družimo se i super nam je.

Da li vam bolje ide privatan biznis ili pevanje?
- Ja sam uvek mislio 15 godina unapred, imam kapital, sad samo radim i održavam ga. Za sebe se ne brinem, jer za mene nema krize.

Imam svaki vikend rezervisane svadbe u mom motelu, mogu da pevam na njima, a i ne moram. Namontirao sam sebi dosta lep život.

Nema vas u poslednje vreme po medijima, zašto?
- Pa leto je, sve je manje emisija, zbog godišnjih odmora. Ali moram vam priznati da su me jurili paparaci u Crnoj Gori, uhvatili su me i to ne samog. Tako da očekujte neočekivano!

POVEZANE VESTI

Utorak 10.08.2010. 17:53
nije Crnavi,vec Trnavi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online