Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 06.03.2019.
09:55
Blic.rs, Vestionline A

Kija i Sloba imaju poseban zahtev u Pinkovim zvezdama, a evo šta se dešava na snimanjima

Pobednica "Zadruge" i njen bivši suprug novi su članovi šoua "Pinkove zvezde", koji je počeo da se snima ovih dana, a emitovaće se u martu ove godine. Kako saznaje "Tv Magazin", na snimanjima je i te kako zanimljivo upravo zbog Kije i Slobe.

youtube/Paparazzo Lov // DNK
Sloba Radanović i Kija Kockar

- Kija i Sloba su na snimanju pravi profesionalci i razgovaraju samo zbog posla, a inače se izbegavaju. Čak su tražili i odvojene apartmane u kojima se članovi žirija inače odmaraju. Dok žiriraju pričaju samo zbog posla, mada je Kija već počela da bocka bivšeg i to se može očekivati tokom takmičenja, napraviće ona šou. Sloba se ne ljuti jer je sve to nevino i naivno. Inače, njih dvoje sede jedno pored drugog - kaže za "TV magazin" izvor blizak Kiji Kockar i Slobodanu Radanoviću.

On navodi da su nekadašnji supružnici pravi izbor za ovo zanimljivo takmičenje upravo iz razloga što će sgurno napraviti zabavu.

- Sa njih dvoje "Pinkove zvezde" će biti i te kako zanimljive, tek sledi zabava i gledaocima će sigurno biti interesantno da vide kako se njih dvoje ponašaju nakon velike prevare u "Zadruzi" i razvoda - kaže izbor.

A nedavno su se pojavile priče i da bi Kija i Sloba mogli da se pomire, ali je Kija odavno rekla da od toga nema ništa. Ipak, uvek postoji ona mala šansa da ponovo sevnu varnice i plane stari žar. Inače Kija i Sloba imaju svoje fanove koji bi voleli da se njih dvoje pomire i koji su s oduševljenjem prihvatili činjenicu da su u žiriju zajedno.

Kandidate u novoj sezoni osim Kije i Slobe ocenjivaće poznati srpski glumac Srđan - Žika Todorović, voditeljka TV Pinka Dušica Jakovljević i direktor CEBEF-a Damir Handanović. Inače, Sloba Radanović je i sam bio takmičar "Pinkovih zvezda".

Voditeljka će ove sezone biti poznato TV lice Ana Mihajlovski, dok će se iz bekstejdža uključivati Ognjen Nestorović i Filip Maksimović. Pažljivo biran petočlani žiri odlučivaće o sudbini daljeg takmičenja više od 150 kandidata. Tokom 16 epizoda takmičari će pokušati da osvoje simpatije žirija, a samo 12 finalista boriće se za glavnu nagradu od čak 3.000.000 dinara. Inače, u ovim "Pinkovim zvezdama" takmičiće se ljudi sa različitim talentima, a ne samo pevači, što će šou-programu dati posebnu čar.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online