Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 05.02.2019.
18:30
Z. Vicelarević - Vesti A

"Vesti" na otvaranju diskoteke "London" u Majncu: Prosidba pred zvezdama

Vikend za nama nesumnjivo je obeležio najveći događaj u nemačkoj pokrajni Hesen, u Majncu, nedaleko od Frankfurta. Naime, "Vesti" su imale tu čast da budu na otvaranju diskoteke "London", u kojoj su to veče nastupile tri velike zvezde naše estrade, Rada Manojlović, Haris Berković i Peđa Medenica.

Z. Vicelarević - Vesti
Zajedno na bini: Haris i Rada

"London" je bio prepun, a bez predhodne rezervacije bilo je teško naći slobodno mesto. Di-džej Dela G je atmosferu, bez sumnje jedne od najmodernijih diskoteka, pripremio za prvi nastup u novom prostoru Harisa Berkovića, zvezde koja se neverovatno brzo popeo na naše estradno nebo.Haris je svojim nastupom zagrejao srca ženske publike, ali i izazvao uzdahe, kad je zajedno sa svojom izabranicom Radom Manojlović otpevao jednu pesmu pre nego što joj je prepustio binu.

Z. Vicelarević - Vesti
Rekla "DA" u punoj diskoteci: Valentina i Elvis

Radin spektakularni nastup će sigurno ostati u pamćenju svih gostiju. Pre svega glasom, a onda i stasom, Rada je napravila sjajnu atmosferu i štimung koje je posle njenog nastupa mogao da zadrži samo sjajni Peđa Medenica. Nastup još nekrunisanog cara diskoteka bio je nakratko prekinut jer je Elvis Canber pred svima zaprosio Valentinu Dejić, oboje iz Frankfurta. Budući mladenci su već tri godine zajedno. Prilično iznenađena Valentina je odmah rekla "da", što je pozdravljeno velikim aplauzom publike, koja je ujedno bila i svedok ovog lepog događaja.

- Diskoteka "London" zaista spektakularno izgleda. Očigledno se vrlo ozbiljno radi. S obzirom na to gde sam sve gostovala, a prošla sam sve, "London" je po meni jedna od top tri diskoteke, što se tiče ozvučenja, bine, scenografije i širine prostora. Publika je odlična i jedva čekam da izađem na binu - rekla nam je Rada Manojlović pre nastupa. Pevačica nam je još okrila da još ne planira da se ostvari kao majka i da je po pitanju dece još prilično neozbiljna.

- Još uvek mi treba neko da brine o meni i da me vodi. Ne mogu još uvek da brinem ni o kome, osim o sebi. Ja dete ne smatram kao kućnog ljubimca već želim da se mom detetu posvetim u potpunosti, a ne da ga čuvaju raznorazne bebisitrke. Ne želim da dete bude neko drugi nego da ima moje karakteristike. Onda kada budem mogla se posvetim tome, ja ću se odlučiti na taj korak.

Z. Vicelarević - Vesti
Peđa Medenica, Ivana i Edin Beganović i Rada Manojlović

Zadovoljni vlasnici

Vlasnici diskoteke "London" Ivana i Edin Beganović nisu krili zadovoljstvo atmosferom na otvaranju.

- Zadovoljni smo kako je sve proteklo. Posebno nam je drago da su naše tri zvezde došle na otvaranje "Londona". Planiramo da nam svake subote dolaze poznata imena sa naše estrade. Pre svega smo zadovoljni što je večeras sve proteklo onako kako smo se nadali. Sve je bilo u apsolutnom redu, publika se dobro zabavljala i nije bilo nikakvih problema. Svi su svoj deo posla obavili najbolje i zato se zahvaljujem publici, pevačima i svim saradnicima - rekla je na kraju Ivana Beganović.

Z. Vicelarević - Vesti
Peđa Medenica

Oduševljeni organizacijom

Ponosan što je imao čast da kao prvi pevač nastupi u novootvorenoj diskoteci, Haris Berković je za "Vesti" rekao:

- Fantastično je ovde. Prvi sam nastupao i zaista je lep osećaj. Velika je čast učestvovati na otvaranju ovako grandiozne diskoteke. Sve je ispoštovano od prve do poslednje stavke - od bekstejdža do organizacije, baš sve. Fantastična poseta I odličan odabir nas pevača koji smo večeras ovde. Biće ovo jedno dobro mesto za provod.

Zadovoljstvo što je pevao na otvaranju diskoteke "London" nije krio ni Peđa Medenica:

- Savršeno, savršeno, savršeno! Drago mi je da sam u društvu mojih dobrih kolega i da smo mi baš ti koji večeras prvi nastupamo u ovom lepom prosoru. Sve je na svom mestu. Publika je fantastična i jedva čekam da se ponovo vratim i gostujem opet ovde - rekao je Medenica.

 





 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online