Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 04.08.2010.
21:43
Vestionline A

Grand, ipak, ostaje na Pinku

"Grand produkcija" i Radio televizija Pink postigle su sporazum, tako da najavljeni prelazak ove muzičke produkcije na Televiziju Foks neće biti realizovan.

Kako je RTV Pink saopštila večeras u svom "Nacionalnom dnevniku", posle analize dosadašanje saradnje i burne reakcije javnosti usledio je novi sastanak na kome je odlučeno da se nastavi saradnja pod uslovima koje je Pink nudio na početku pregovora.

Došli do sporazuma: Saša Popović (levo) i Željko Mitrović (desno)

Grand je uslove prihvatio kao dugoročniju i bolju opciju, a ne kratkoročnu koju je nudio Foks, a uz spremnost da na zahtev Pinka podigne kvalitet i kulturni nivo svih svojih emisija.

" 'Grand' je prepoznao 'Pink' kao izuzetno stabilnog parnera koji svoje poslovanje bazira na dugoročnim sagledavanjima i višegodišnjim planovima, kao uporište za visoke rezultate na svim nivoima biznisa u okviru snage sistema u odnosu na kratkoročnije ponude konkurenata koje proizilaze iz želje i planova za bržim pozicioniranjem koje svakako nosi rizik. Sve ovo rezultiralo je obnovom saradnje, tačnije pomirenjem i pronalaženjem zajedničkog jezika Pinka i Granda", navodi se u saopštenju predsjednika "Pink medija grupe" Željka Mitrovića.

Televizija Pink juče je saopštila da je prekinula saradnju sa ''Grand produkcijom'' koja promoviše folk, pop folk i turbo folk izvođače i navela da "nijedan format" te muzičke kompanije "neće naći mesto u Pinkovoj programskoj šemi".

Izdavačku kuću "Grand produkcija", bivši "ZAM", osnovao je Saša Popović i ona je na TV Pinku emitovala programe "Grand šou", "Grand parada", "Grand hitovi" i "Zvezde Granda".

POVEZANE VESTI

Sreda 04.08.2010. 22:30
Ne slusam hip-hop, ali mi se svidja tekst pesme Marchela: Na pinku se i dalje protezira sljam kvalitet se lazira,unutrasnjost stazira. Mi smo, beše, radnička deca što imaju zavet Da sjebu male bogataše time što imaju pamet? „Oni su fensi-govnari jer im je tatko punog džepa, Oni su gotovni, a mi za svoje gulimo dupeta!“ i takvi mi pricaju o promeni sveta a zive od tatinog budzeta Ti ćeš da mi doneseš novi svet, bre pička ti materina? Uzmi radi nešto slepče, nije te stid pred matorima! A da li biste ikad verovali u reči pesme moje, Da vam u intervjuima zvučim poput Viki – Miki – Stoje? Da sam nepismen ko majmun, bezprizoran poput proliva, Da sam isti kao oni, zar bih bio pobuna? Hoćeš protiv njih? Onda budi bolji od njih. Hoćeš STVARNO protiv njih? Ne pucaj kapislama na njih. Drugari splavari, splavuše i sav cirkus krivi nisu: Ako je rock’n’roll mrtav, pričamo o samoubistvu. ZIVEO ROK
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online