Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 05.12.2018.
08:08
S. Đ. - Vesti A

Kaćina drama u Parizu

Da posao naših muzičkih zvezda i nije tako lak i da nosi brojne rizike pokazuju brojni primeri. Jedna od najtraženijih mladih pevačica Katarina Grujić nedavno je boravila u Parizu zbog snimanja spota, a priznala je da je zamalo izgubila život.

Facebook/Katarina Grujić Official
Nezgoda u gradu svetlosti: Katarina Grujić

- Dok smo snimali spot, zamalo da sam pala sa terase, sa 10. sprata. Sada mi je čudno kada pričam o tome. Bila mi je dugačka haljina, duvao je nenormalan vetar, svuda mi je letelo. Možda ne bih bila ovde da mi je zapela haljina - rekla je ona i priznala da se i ranije uplašila za svoj život.

- Ranije sam imala udes, ali to su sve stvari koje čovek mora da nauči, da pazi sebe. Zdravlje je na prvom mestu.

Ovo nije prvi put da lepu Kaću prate maleri na snimanju spotova. Tako se svojevremeno, kako su preneli mediji, isekla na staru i zarđalu kadu, koja je bila deo scenografije. Pevačica je zadobila posekotine po nogama i rukama, zbog kojih je morala da se obrati lekaru.

Kako bi snimila što lepši spot za pesmu "Zabluda", Katarina Didanović boravila je u Turskoj, regiji Kapadokija i grad Mardina, inače mestu koje je samo nekoliko kilometara udaljeno od granice sa Sirijom.

- Nije bilo prijatno, ali su nam strah dodatno uneli meštani koji su nam dali sve informacije kako stvari funkcionišu i koliko je zapravo situacija komplikovana kada se govori o odnosu ove dve zemlje. Meštani su nam garantovali da smo sigurni i da će oni voditi računa o nama. Ratnu zonu sam na kraju uspešno izbegla - kaže ova zvezda Granda.

Pevač Saša Kapor rešio je da svoju publiku obraduje duetskom pesmom. On je odlučio da pesmu i ekranizuje, ali nije ni slutio da na snimanju spota može da mu se dogodi nezgoda.
Kako se navodi, reditelj je zahtevao da u spotu gori vatra dok se pevači okreću, a u jednom trenutku plamen je uhvatio Sašin sako i počeo je da gori. Vrlo brzo plamen se razbuktao, svi su pritrčali i počeli da gase vatru ćebetom. Kapor je potvrdio da mu nije bilo svejedno kada je ugledao plamen.

- Istina je. Mogu vam reći da sam se mnogo uplašio. Stali smo sa snimanjem i nastavićemo ovih dana pošto od šoka nisam mogao da nastavim - ispričao je pevač.

Pakao na svadbi

Folk pevač Ljuba Aličić nedavno se u emisiji "Goli život" prisetio nastupa na romskim svadbama.

- Moja prva romska svadba je bila u Italiji u Milanu. Bilo je to pre 35 godina. Bilo je tu svašta. Ja sam bio jedina zvezda tu - priča Ljuba i nastavlja:

- Jednom se desilo pevamo kad se usred svadbe sazna da mlada nije nevina. Odjednom počnu noževi i viljuške po stomaku i licu. Svi osakaćeni. I fajront. Gledam mladoženju, a on sedi i razbija pivše flaše. To se desilo prvog dana, a svadba je trebalo da traje dva. Rekli su nam da odmah bežimo u hotel da nema više svirke. Posle tri sata dolazi gazda i kaže: "Ljubo, ustajte, mlada je nevina, idemo da se veselimo!"

On ističe da jednom zamalo da dobije flašu u glavu,

- Sećam se da su Vericu Šerifović pogodili pikslom u lice. Baš joj je bilo oteklo.

Spasao ga oklop

Glumac Igor Pervić otkrio je da ga je na snimanju serije "Nemanjići rađanje kraljevine" od težih povreda spasao težak oklop koji je nosio. On je kao Isak Drugi Anđeo snimao scenu juriša, a njegov konj se iznenada ritnuo i krenuo da juri za ostalim grlima.

- To uopšte nije bio naivan pad. Po scenariju je trebalo da ostanem sa svojim konjem iza vojske, ali kada su ostala grla krenula u trk i moj je potrčao, ja sam pao na zemlju. Samo sam se ugruvao, nije bilo ozbiljnijih povreda - kaže Pervić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online