Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 04.11.2018.
12:12
blic.rs, Vestionline A

Blic: Pevač je svestan, a od medicinskih sestara traži samo jedno

Pevač Darko Lazić i dalje je u KBC Zemun gde čeka operaciju kuka. On se medicinskom osoblju žali na bolove u nozi i non-stop traži da mu dovedu verenicu Marinu Gagić. Darku najviše prija kada je pored njega devojka Marina.

instagram/darkolazicofficial
 

Darko Lazić je u svesnom stanju i oseća se bolje zbog čega su lekari odlučili da ga operišu sledeće nedelje.

- Darko sada komunicira sa lekarima, kao i sa porodicom koja mu dolazi u posetu. Osoblju u KBC Zemun se žali na bolove u nozi što je i normalno u njegovom stanju jer još nije operisan. Ono što je iznenadilo mnoge jeste to da Darko non-stop traži da vidi devojku. U svakoj komunikaciji sa lekarima i sestrama u bilo koje doba dana od traži da mu dovedu Marinu. Veoma je vezan za nju i najviše mu prija kada je ona pored njega - kaže izvor iz KBC Zemun. 

Kako će Darko biti operisan sledeće nedelje postoji mogućnost da iz ove bolnice izađe za manje od mesec dana.

- Kod pacijenata kao što je Darko nije moguće dati precizne prognoze kada i kako će se njegovo zdravstveno stanje odvijati. Jedan od lekara je porodici pevača dao nadu da postoji šansa da za petnaest dana ode kući ili bar napusti intenzivnu negu što je svakako znak da je stanje mnogo bolje. Pluća i bubrezi su mu i dalje u lošem stanju, pa se čeka da se vidi kako će se sitacija odvijati dalje - otkriva izvor iz KBC Zemun, gde je Darko smešten.

Inače, lekari su odlučili da će Darko u sredu imati operaciju kuka, a smatraju da se organizam dobro oporavlja. Kao što je već poznato, Darko ima postavljene ekstenzije kako noga ne bi počela sama da zarasta, a lekari do sada nisu mogli da ga operišu jer su čekali da mu se stanje što više stabilizuje.

Trenutno su unutrašnji organi problem on je svakodnevno na dijalizi kako bi time pospešili rad bubrega i ojačali ostale organe. Inače, Darko je od lekara tražio i hranu, ali su mu oni, za sada, dozvolili da jede samo tečnu hranu.

- Darko je doktorima tražio da jede i za sada mu daju supice i tečnu hranu, te su mu objasnili da mora malo da pričeka - rekao je za “Blic” izvor iz bolnice.

Podsećamo, pevač je u 23. oktobra, utorak ujutru, doživeo tešku saobraćajnu nezgodu kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio u livadi pored puta. Tome je prethodilo kočenje zbog kog je policija utvrdila da nije zaspao za volanom već da je vozio brzinom 150 kilometara na sat. Pevač je tri sata posle nesreće imao više od 1.39 promila alkohola u krvi.

Darko gradio kuću za njega i Marinu

Pevač Darko Lazić poslednjih nedoliko meseci je gradio kuću u kojoj je bilo planirano da živi sa devojkom Marinom Gagić.

- Njih dvoje su planirali zajednički život i da se usele u kuću koja je pri kraju sa gradnjom. Ona i Darko su pričali kako će tu stvoriti porodicu i uživati. Kuća još nije završena, a radovi su obustavljeni dok se Darko ne oporavi. Ostali su sitni radovi na kući, kao i da se iskopa bazen, ali je poroduca odlučila da sačeka da se Darko oporavi, jer je on nagledao sve radove i kuću gradio po svom ukusu - kaže izvor koji je upućen u celu priču.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online