Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 06.08.2018.
11:47
republika.rs, Vestionline A

Andrija: Kija mi duguje 30.000 evra

Pobednica "Zadruge" Kristina Kockar i njen bivši dečko Andrija Lazović ostali su u korektnim odnosima nakon završetka rijalitija, međutim, nekadašnji par sada je na ratnoj nozi zbog novca.

instagram.com/kija_kockar_fanpage
Kija Kockar

Kockareva i Lazović posvađali su se zbog Andrijinog navodnog duga od 500 evra, ali Budvanin tvrdi da Kristina njemu duguje mnogo više.

Naime, u medijima je odjeknula vest da Andrija duguje Kristini novac koji mu je njena majka Nada Zeljković pozajmila dok je ona boravila u rijalitiju. Prema navodima, Kijina majka Lazoviću je navodno pozajmila 1.300 evra.

Andrija je tokom Kijinog boravka u rijalitiju vratio 500 evra, a potom još 300 i ostao je dužan 500 evra. Izrevoltiran time što Kockareva na svakom koraku priča da joj duguje izvesni novac, Andrija je Kristini odgovorio na Instagram profilu.  

- Ako Kija misli da sam joj dužan, neka dođe po njih, ali neka ponese mnogo više ovakvih novčanica za ono što ona meni duguje - napisao je Andrija na Instastoriju uz fotografiju novčanice od 500 evra.

- Stvarno mislim da je za nju u ovom trenutku mnogo bolje da ćutim, ali je sad prevršila svaku meru. Ne da joj ništa ne dugujem nego ona meni duguje 30.000 evra, koje sam joj pozajmio kada joj je novac bio najpotrebniji.

Zna ona odlično koji problem sam joj ja rešio. Zvao sam i njenu majku Nadu, a ona mi se žena izvinjava i još mi kaže da Kija to navodno nije izjavila, ali ja svakako znam da je to njeno maslo. Iskreno bih joj poručio da joj je bolje da ne dolazi u Budvu, a čuo sam da je zakazala neke silne nastupe. Bude li došla u Crnu Goru, ja ću lično da navratim u diskoteku u kojoj bude pevala, pa da se raskusuramo kao ljudi i vidimo ko kome tu koliko i šta duguje - rekao je Lazović.

Kako dalje saznajemo od izvora bliskog Kockarevoj, Andrija je Kristini pozamašnu sumu novca dao kako bi regulisala kredit koji je podigla za stan jer je u tom trenutku imala finansijskih problema. Sve to zna i njena majka Nada, koja se iz tog razloga i izvinjavala Lazoviću i kojoj je žao što njena mezimica ne ume da ceni to što joj je bivši momak pomogao kada joj je to bilo najpotrebnije. 

- Kija je uz pomoć majke Nadice podigla kredit kako bi isplatila stan, a Andriji je bilo žao što se muči jer je znao koliko radi i koliko je želela da što pre otplati kredit, pa joj je bez razmišljanja ponudio pomoć. Ona je odmah prihvatila uz dogovor da mu novac vraća postepeno i u onoj meri u kojoj to bude mogla. Andrija joj je tada rekao da je sve u redu i da ne mora da se opterećuje oko toga - navodi izvor.

Da podsetimo, Lazović i Kockareva zabavljali su do njenog ulaska u "Zadrugu", a kako je Kockareva u više navrata pokušala da izgladi odnose sa Radanovićem, bilo je evidentno da će njihova veza doživeti krah. Andrija se već pohvalio na društvenoj mreži Instagram novom izabranicom, dok se Kristina viđa sa reperom Vukom Mobom.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online