Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 24.07.2018.
08:08
S. Đ. - Vesti A

Instagram gori od seksi selfija

Odlazak na more i uživanje na plaži danas za neke ljude retko može proći, a da ne bude obeležen na društvenim mrežama.

instagram.com/katarinagrujic.doll
Mami uzdahe na plaži: Katarina Grujić

I dok se u Beogradu smenjuju kiša i sunce, naše poznate dame uživaju na plažama u Crnoj Gori, Španiji, Hrvatskoj. Neke od njih su svoje fanove oduševile fotografijama na Instagramu na kojima su pokazale svoje izvajano telo.

Vitko telo

Glumica Jelena Gavrilović nedavno je provela nekoliko dana u Grčkoj gde se odmarala od naporne sezone koja je iza nje. Atraktivna glumica odmarala se u mestu Neos Marmaras, a najlepše momente podelila je sa fanovima. Najviše pažnje izazvala je njena fotografija u kupaćem kostimu jer je svojim vitkim telom izazvala fanova. Jelena je odlučila da prvu polovinu leta provede na moru, jer je već u avgustu čekaju nove poslove obaveze.

Pevačica Katarina Grujić već nekoliko dana uživa u Crnoj Gori, gde ima nastupe. Slobodno vreme ova atraktivna crnka iskoristila je da uživa u moru i suncu, ali i da malo pocrni. Kaća danima na društvene mreže postavlja provokativne fotografije u kupaćem kostimu, kojima oduševljava svoje fanove.

Katarina je odmah privukla pažnju prisutnih kada se na plaži u Budvi pojavila u minijaturnom kupaćem kostimu. Crno-beli kostim istakao je njene obline, posebno grudi koje su bile u prvom planu, te ne čudi što je Katarina mamila uzdahe muškaraca oko sebe.

- Sunčanje može da počne - napisala je Kaća pored vrele fotografije koja pokazuje njenu savršenu liniju u bikiniju.

Pevačica Katarina Kaja Ostojić poznata je po svojoj seksi figuri, a nije ni čudo što je na društvenim mrežama prati hiljade fanova. Popularna pevačica dovela je liniju do savršenstva, što se može videti na fotografijama na kojima je u kupaćem kostimu.

Kaja uživa na plažama Ibice, a pevačica je kako je jednom prilikom rekla toliko oduševljena ovom destinacijom, da bi se tu čak preselila. Svojim fanovima svakodnevno fotografijama pokazuje koliko uživa na svom odmoru.

I pratioci Ane Sević mogli su da uživaju u njenim fotografijama i da vide s kakvim oblinama raspolaže ova pevačica i voditeljka. Zvezda Granda ovog leta dobila je nadimak "seksi mama", pre svega zbog plavog bikinija u kome su njene grudi došle do izražaja. Ana je dobila brojne pohvale na račun izgleda.

Većina njenih fanova lajkovala je njene slike, a neki su komentarisali da su sigurni da se njen bivši muž Darko Lazić sada kaje što ju je izgubio.

I Seka Aleksić pokazala je svoje izvajano telo i oduševila fanove najnovijim fotografijama, a za izgled je dobila samo reči hvale. Pre odlaska na bazen i masažu, pevačica je podelila i nekoliko slika u svom novom jednodelnom kupaćem kostimu.

instagram.com/nedaukraden
Živi život punim plućima: Neda Ukraden

Mlađa nego ikad

Ko mnogo radi, mora kvalitetno i da odmara. Neda Ukraden ovih dana odmara u svojoj kući u Lepetanima. Kao i u stihovima njene najnovije pesme "Volim život" Neda svojim primerom možda najbolje dočarava ovu numeru.

Osim što mami uzdahe i pleni svojim seksepilom gde god se pojavi, Neda zaista pokazuje kako se život voli i u njemu uživa punim plućima. Neda vodi računa o svom izgledu čak i kad je na plaži! Ona i na kupanje ide tip-top sređena. Kako bi sačuvala ten, ali i kožu, ova pop pevačica uz sebe uvek ima šešire i naočare. Za svoj izgled i ovog puta je dobila mnoštvo komplimenata.
- Zahvaljujući genetici imam dobru strukturu kože i telo koje je zahvalno za održavanje. Oduvek sam se trudila da održim ono što mi je dala priroda kako bih što duže dobro izgledala - rekla je jednom prilikom Neda.




 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online