Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.07.2010.
10:21
Press, Vestionline A

Bred Pit me je zvao ''majmunče''

Pop pevačica Jovana Nikolić, koje je nedavno objavila novi singl ’’Moli, moli’’, izjavila je da je mnogo truda uložila u svoj muzički projekat i da ne bi volela da je drugi gledaju kao devojku Marka Miškovića, ćerku reditelja Bože Nikolića ili svastiku Bojana Karića.

Jovana se u intervjuu za ’’Press’’ prisetila svog susreta pre 22 godine sa Bredom Pitom, koji je svoj prvi film snimio upravo sa njenim ocem Božom.

Jovana Nikolić


- Imala sam samo šest godina kada sam upoznala Breda na snimanju filma ’’Tamna strana sunca", koju je režirao moj otac. Slabo pamtim taj period života, ali su tu fotografije da me podsete. Bila sam razigrano, energično dete koje je skakutalo po ceo dan i dosađivalo se. Stalno sam zapitkivala strane glumce jer su pričali nerazumljivim jezikom. Zbog sve te energije dobila sam od Breda nezahvalni nadimak majmunče, kao dete koje nema mira! – kazala je pevačica za beogradski list.


Kada si se pojavila na estradi okarakterisana si kao devojka Marka Miškovića, svastika Bojana Karića i ćerka poznatog reditelja. Da li ti to smeta?
 

Jovana i Bred Pit

- Ja sam kroz svoj život upoznala mnogo poznatih ljudi i nikada nisam mislila da će me neko karakterisati kroz njih. Svi smo mi kao individue odgovorni za svoje postupke.

Mislim da bi bilo ružno da neko ocenjuje moj rad kroz druge ljude, a da budem iskrena, nije ni fer, jer sam ja puno vremena, truda i rada uložila u ovaj projekat.

Kako je tvoj otac reagovao na ideju da budeš deo estrade?


- Iskreno, moji roditelji nisu baš najzadovoljniji mojim izborom. Ja nisam više mala i sama biram svoj životni put! Iako su protiv, oni me u svemu prate i na mojoj su strani.
 

Da li ti je otac pomogao tokom snimanja spota za pesmu ''Moli, moli"?


- Nikada ranije ništa nisam snimala, pa sam se uplašila kako će sve ispasti, zato sam pozvala moje prijatelje da učestvuju u spotu. Ništa mi nije bilo teško, pa čak ni četiri sata provedena u ledenoj vodi! Mislila sam da će zahvaljujući mom poreklu iz filmske porodice svi moji problemi biti rešeni, međutim meni je otac rekao da ne želi da radi spotove, jer ih ni do sada nikada nije snimao. Sve sam morala sama da osmislim, a on mi je samo pružio podršku.

Planiraš li osnivanje porodice u skorije vreme?


- Više sam o tome razmišljala kao dete nego sada. Vremenom se nekako ta slika potpuno izgubila. Sada su mi najbitniji moja muzika, promocija albuma i plasiranje jednog novog umetničkog izraza na našim prostorima. Sve ostalo će, kao i uvek, doći samo po sebi.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online