Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.07.2010.
12:01
V. Tasić - Vesti A

Pevače bih poslao u rudnik!

Milić Vukašinović (60) poslednjih nekoliko godina najavljivao je venčanje sa bivšom stjuardesom Ninom sa kojom živi pod istim krovom više od deset godina. Međutim, iznenada se predomislio i od odlaska pred matičara nema ništa.

Sviram bubnjeve kod Olivera Mandića: Milić Vukašinović

On priznaje da se konačno posle višegodišnje pravne zavrzlame i sudski razveo od prve supruge, ali da nema nameru da se ponovo ženi. Priče da nešto ne štima između Nine i njega dodatno je podgrejana kada se svako od njih dvoje odmarao za sebe. Nina je sama letovala u Grčkoj, dok je doktor za rokenrol sedeo sam u njihovom beogradskom stanu.


- Nema nikakvih problema među nama, ali zajedno smo odlučili da se ne venčavamo. Nismo formalisti, a papirologija čoveku samo dodatno komplikuje život. Venačanje ništa ne bi promenilo u našem odnosu. Nećemo praviti decu jer je prošlo vreme za to, a svako od nas ima svoje dete. Moja ćerka je u Sarajevu, a Ninin sin je u Americi. Zašto bismo svojoj deci pravili cirkus, da se svađaju oko podele naše imovine kada nas više ne bude? Ovako je sve jednostavnije - kaže Milić.

     
Zašto niste otišli sa Ninom na letovanje?


- Ne volim letovanja i odmore. Muka mi je kad ovi sa estrade počnu da lupetaju kako su bili kojegde. Odmori su, brate, za radne ljude - rudare, za one koji rade u topionicama, koji se muče. Od čega mi da se odmaramo? Naš posao je obično zezanje, radimo ono što volimo, uživamo i uz to zarađujemo.


Većina muzičara i pevača tvrdi da je to težak posao?


- Sve te pevače koji kukumavče lepo bih poslao u rudnik ili topionicu gvožđa, pa da vide šta je muka! Da se ja pitam, uveo bih zakon koji bi žestoko kažnjavao za takva lupetanja. Da lepo budu ispod zemlje, da kopaju ugalj i tresu se od straha da li će metan da eksplodira. Poludim kada čujem kako se neko žali da mu je vrućina na plus četrdeset. Odmah bih ga smestio na plus osamdeset stepeni u nekoj topionici da vidi šta je vrućina. Muka mi je od razmaženih lezilebovića kojima je sve teško.
 

Priča se da ste obnovili prijateljstvo sa Oliverom Mandićem?


- Jeste, obnovili smo prijateljstvo i saradnju. On ima fantastičan prostor u centru grada koji pretvara u studio. Obnavlja grupu i verovatno ću u tom bendu lupati bubnjeve. Pročulo se da će Firči upasti u kombinaciju, ali nema šanse pored mene. Mnogi su mi nudili mesto bubnjara, ali nikada nisam prihvatao. Ipak sam ja bio u "Bijelom dugmetu", ne mogu da rušim svoj dignitet. Ali, u priču sa Olijem ću rado uči jer je to ipak nivo, dok me drugi ne zanimaju ni za milion dolara.
 

Slike prošlosti na papiru


Kada ćete konačno objaviti autobiografiju koju pišete poslednjih nekoliko godina?


- Evo, sada je lektorišem. Odužilo se, svako sećanje na prošlost u meni budi žive slike koje u trenu moram da nabacam na papir, dok je slika sveža. Posle mi treba mnogo vremena da je doteram, literarno i stilski uobličim. Nakupilo se oko 1.000 strana materijala. Treba mi po cela noć da jednu stranicu izlektorišem - priznaje Vukašinović.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online