Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 29.10.2017.
23:23
S. Đurić - Vesti A

Sašina ćerka ni u kupovinu s ocem

Kao što deca lekara često i sama postanu doktori, tako i naslednici pevača mahom završavaju na estradi. Ali, ima i onih koji od estrade beže glavom bez obzira.

Vesti
Ćerka ne voli medije, ali podržava majku: Milica Škorić

Mnogi od njih ne žele čak ni da se slikaju sa poznatim roditeljima, tako da su nedavno svi bili iznenađeni kada su na društvenim mrežama videli u kakvu lepoticu je izrasla Milica Jeremić, ćerka Mire Škorić koja studira Medicinski fakultet i biće doktor poput svog oca.

- Moja Milica ne voli medije i javni život, ali mene podržava u svemu. Kada je bila mala, još sam i mogla nekako da je prevarim i slikam se s njom za medije ili da odemo u neku TV emisiju. Međutim, sada ne mogu da utičem na njene odluke jer ih donosi sama - kazala je nedavno Mira Škorić. Milica do te mere ne voli medijsko eksponiranje, da je čak i njen profil na društvenim mrežama zaključan, a mogu da mu pristupe samo prijatelji koje ona odabere.

Dragana Mirković ranije se često slikala sa sinom Markom i ćerkom Manuelom, ali što su stariji, manje žele da se eksponiraju u javnosti uz slavnu mamu.

- Neke moje kolege imaju divnu decu, ali ih nema u javnosti. Mislim da su za medijsko eksponiranje dece poznatih najviše krivi roditelji. To je stvar izbora i roditelja i dece. Postoje kolege, koji kao roditelji, smatraju da je divno gurati decu da budu u prvom planu jer možda će se bolje probiti, dobiti bolji posao - rekla je jednom prilikom Dragana Mirković.

Z. K. Munja
Deca ne vole medijsku pažnju: Saša Popović

Suzana Jovanović, pevačica i supruga Saše Popovića, otkrila je da njihova ćerka Aleksandra ne voli medijsku pažnju i drži se podalje od kamera. Tako je bez velike pompe proslavila punoletstvo, a čak nijedna fotografija sa ovog slavlja se nije pojavila medijima.

- Aleksandra je toliko divno dete, nikako ne koristi to što su joj roditelji poznati, ne izlazi u noćne provode, ne voli sa ocem da ide čak ni u tržni centar. Sa mnom nekako i izdrži, ali sa Sašom ima problem kada krene jer svi hoće da se slikaju i pričaju sa njim, a nju to baš nervira. Ona voli sa ocem da prošeta i uživa kao i sva deca, ali izbegava javne događaje. Uspela je da ostane svoja, nije podlegla trendovima, ima svoje drugare i ljubomorno čuva intimu samo za sebe - rekla je Suzana.

N. Đurović
Čuva privatnost: Đule Van Gog

Niko ne zna Đuletovog sina

Frontment grupe Van Gog Zvonimir Đukić Đule čuva svoju privatnost. Pre više od dve decenije oženio se Julijom koju je zavoleo još u školskoj klupi i s kojom ima sina Simona.

- Ne dopada mi se kada poznati promovišu decu. Niko ne zna kako izgleda moj sin jer ga niko nigde nije mogao videti, što je dobro. Čak ni njegovi drugovi do pre nekoliko godina nisu znali da je on moj sin. Simon je potpuno normalan mladić i nema potrebe da se provlači kroz medije - kazao je Đule.

O popularnosti Zdravka Čolića izlišno je govoriti i on se svega dva ili tri puta do sada javno pojavio sa svojim ćerkama, a svaku ponudu da se sa porodicom slika za novine - odbija.

- Šta znači slikati se na naslovnoj strani zagrljeni sa decom? To je stvar ukusa, lepo je to, ali nisam ja za to da baš poziram sa decom. Ako nas neko sretne i slika, ja tu već ništa ne mogu, ali sve drugo mi je izlišno - kaže Čola.

A. Čukić

Podalje od medija

Javnosti je poznato da Aca Lukas ima ćerku Viktoriju sa Sonjom Vuksanović. Osim nje, on ima još troje dece - ćerku Miljanu i sinove Lazara i Andreja. I dok Andrej želi da bude pevač poput tate, Miljana je šminkerka u Grandu, a Lazar vozač i drže se podalje od medija. Glumica Branka Katić ima dva sina sa engleskim producentom i rediteljem Džulijanom Farinom. Ali, Luis i Džo retko se pojavljuju u medijima s mamom, to ih ne zanima.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online