Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 10.07.2010.
12:03
M. Vranj - Vesti A

Džej: Možda se vratim bivšoj ženi

Posle osmogodišnje pauze Džej Ramadanovski (45) odlučio je da konačno uradi novi album. Kako kaže, od oktobra zajedno sa Marinom Tucaković i Aleksandrom - Futom Radulovićem počinje da radi nove pesme, a potom sledi turneja i koncerti u Novom Sadu, Zagrebu, Sarajevu, Banjaluci i drugim gradovima bivše Jugoslavije.

Blažen među ženama: Goca Lazarević, Džej i Tanja Savić
 

- Ja sam prezadovoljan svojim životom. Nemam za čim da žalim. Bilo bi gre'ota posle svega što mi je Bog dao da tražim više i da sam nezahvalan. Od deteta iz kartonske kutije, pa preko uličara doživeo sam da me ljudi u ovolikoj meri vole. Pa šta više čovek da traži?! - iskren je Džej Ramadanovski.
 

Da li postoji nešto što sebi nikada nećete oprostiti?
 

- Samo se kajem što me žena ostavila.
 

Postoji li šansa da se jednog dana vratite Nadi?
 

- Postoji, možda se desi jednog dana. Ona je pored mene imala sve u životu: novac, komfor, imala je sve osim mene. Ja volim da "švrljam", ceo život sam takav i šta mogu. Ali, sve se može promeniti, ona to zna, a znam i ja. Nismo više deca, pogotovo ovo važi za mene jer je vreme da svoj život dovedem u red i da se skrasim pored onih koji mi najviše znače, a to su moja deca i supruga.
 

Karleuša nije najbolji pevač

Da li možete da uporedite koncert Jelene Karleuše i vaš u "Beogradskoj areni"?
- Nisam bio na njenom koncertu, ali čuo sam da je napravila spektakl i drago mi je. Ona je borac, veliki umetnik, uvek daje sve od sebe. Ali, moram da kažem da ona nije najbolji pevač, mada ona to dopunjuje svojim izgledom, montažom... Ono što ona radi je šou-biznisc, a ja sam pevač. Ona pravi spektakle, a ja se samo naoružam dobrim glasom, što ona ne može - kaže Džej i dodaje: - Pravo da ti kažem - nisam sumnjao u svoj koncert uopšte pošto sam sa Dorćola. Posle 17 godina nisam smeo da sumnjam.

U kakvim ste odnosima danas sa njom?
 

- Mi smo super, slažemo se, ja je i dan-danas izdržavam, ne dam joj da radi. Moja žena je kraljica, najveća dama i gospođa. Zato i pokušavam da je vratim.
 

Ako ne uspete sa njom, nameravate li da se oženite s nekom drugom ženom?
 

- Ne znam koja bi stala na ludi kamen sa ovakvom budalom kao što sam ja. Ali, možda se i desi, mada moram da priznam da se nisam odavno zaljubio.
 

Da možete da vratiti vreme da li bi ste probleme rešavali na drugačiji način?
 

- Ja nemam problema. Kad si videla da ludak ima probleme?
 

Trošite li mnogo novca?
 

- Stvarno, mnogo sam love potrošio, ali neću da žalim. Jednom se živi. Znaš kako, Čola je najviše para na ulicu bacio, pa Aca Lukas i ja. Aca je pravi kreten, nije normalan. Dobre svote uzima po nastupu, ali i potroši. Možda će ga sada ova Sonja malo smiriti. Ja volim život, ne živi se sto godina i ja radim da bih potrošio.
 

Hoće li na novom albumu biti ukradenih pesama?
 

- Hoće sigurno. Boli me briga što će biti ukradene, meni je bitno da uzmem pare. Šta fali što je 80 posto popularne muzike pokradeno iz Turske, Arabije i Grčke? Aca Lukas je karijeru napravio na takvim pesmama i neka je. Pametan čovek. Dino Merlin je jednom rekao da sam mu maznuo pesmu. Zamisli, on to kaže za onu pesmu što je ukrao od Džeksona. To je ono: "... Dan bez svetla zora bez petla..." Pa nije normalan čovek, nije to njegovo delo. A sve i da jeste, svidela mi se pesma snimio sam je i kraj. Ukrao sam 1.000 novčanika, a da ne ukradem pesmu. Pa, ja to legalno radim.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online