Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 08.08.2017.
00:55
S. Đurić - Vesti A

Poznate dame koje prkose godinama

Leto je prilika da se pevačice pohvale kako izgledaju u kupaćem kostimu. I dok je za očekivanje da mlade devojke izgledu odlično, pojedine dame koje su zašle u petu, šestu, sedmu deceniju života izgledaju - fantastično.

M. Karović
Mami uzdahe: Goca Božinovska

Goca Božinovska nedavno je na Instagram okačila fotografiju u kupaćem kostimu kako se sunča pored bazena u dvorištu svoje kuće. Iako ima 52. godine izgleda odlično, oduševila je fanove, jedino se to nije dopalo njenom sinu Mirku Šijanu, ali ko njega pita.

V. Sekulić
Lidija Vukičević

Lidija Vukićević prkosi godinama i svojim mladalačkim izgledom izaziva zavist mnogo mlađi koleginica, iako ima 55 godina. Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, često kači fotografije u kupaćem kostimu, a hvale je i kolege poput Dragana Bjelogrlića.

- Ista kao i pre 25 godina. Srce - napisao je Bjela i oduševio Lidiju koja se nije podvrgla nijednom estetskom zahvatu.

N. Đurović
Ulaže u sebe: Lepa Brena

Genetika je čudo

I Lepa Brena uspešno prkosi godinama i u 57 godini izgleda bolje nego ikad.

Duge noge, zgodno telo, porcelanski ten krase jednu od najpopularnijh folk pevačica koja je žarila i palila bivšom Jugoslavijom.

- Treba da se vodi računa o svemu. Iako za svoj izgled dugujem puno genetici, mnogo sam i uložila u sebe - rekla je jednom prilikom Brena.

N. Đurović
Zaustavila vreme: Neda Ukraden

- U teretanu nikada nisam ušla. Kod kuće uradim 80 trbušnjaka svaki dan i to mi je sasvim dovoljno. Ne vežbam, a trudim se da se hranim zdravo kako bih održala lepu liniju - rekla je jednom prilikom glumica.

Iako je zagazila u sedmu deceniju života, Goca Lazarević je kao staro vino. Često dobija pohvale za izgled, a svojim osmehom i vedrim raspoloženjem pleni gde god se pojavi.

Neda Ukraden je posebna priča. Iako ima 66 godina vreme za nju kao da je stalo. Na fotografijama koje je nedavno objavila na Instagramu u kupaćem kostimu pobrala je samo komplimente.

- Zahvaljujući genetici imam dobru strukturu kože i telo koje je zahvalno za održavanje. Međutim, oduvek sam se trudila da održim ono što mi je priroda dala kako bih što duže dobro izgledala - kaže Neda.

Tanji Bošković često se pripisuje status seks simbola, a legendarna glumica kaže da je za njen mladalački izgled zaslužna genetika.

- To što mi se pripisivalo, nikakve veze nema sa mojim životom. Seksepilnost može da znači i da pomogne u nekim ulogama. A, kao žena, nisam to morala da dokazujem.

Zdrav život

Svako predstavljanje Svetlane - Cece Kitić počinje sa najbolja, najlepša, najzgodnija bivša rukometašica sa prostora bivše Jugoslavije. Tri porođaja nisu ostavila traga na njenoj vitkoj liniji. Sportski duh i vedro raspoloženje su, kako kaže Ceca najbolji recept za dobar izgled.
- Generalno vodim zdrav život, jer sam pre svega bivši sportista. Nisam pristalica skupocenih krema i odlaska kod kozmetičara na papreno skupe tretmane. Lepa i sjajna koža dolazi iznutra i to niko ne može da porekne. Nisam pristalica botoksa i užasavam se zategnutih i botoksom napunjenih baba koje šetaju unučiće po ulici - rekla je jednom prilikom Ceca.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online