Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 07.07.2010.
14:15
A

Kaja: Preživela sam pakao u braku

Pop pevačica Katarina Ostojić Kaja, koja je pre nekoliko dana objavila singl „Mazohista", tvrdi da je u ljubavi dopuštala svom muškarcu više nego što bi trebalo! Kaja otkriva za Press da je godinu dana preživljavala tešku bračnu krizu i da tek sada uživa sa suprugom, košarkašem Urošem Duvnjakom.

- Godina iza mene je jedna od najgorih u mom životu jer nisam bila pored čoveka koga volim najviše na svetu. Nedeljama i mesecima sam plakala i bila u haotičnom stanju. Na svu sreću, Poljska nije tako daleko, pa sam često odlazila kod njega, a on je dolazio u Srbiju za praznike. Udaljili smo se, bilo je krize, ali sada je sve na svom mestu jer se vratio. Uskoro idemo na zasluženi odmor.

Da li daljina utiče na seksualni život?
- Jako loše utiče. Mada, postoje računari i „skajp" koji nam je prilično olakšao te muke. Detalje vam neću otkrivati! (smeh)

Da li si tokom razdvojenosti bila potpuna sigurna u Uroševu vernost?
- Apsolutno. Da nisam, odmah bih se razvela! A on bi se jako loše proveo!

Nekoliko puta se u medijima spekulisalo o tvojoj trudnoći. Da li planirate proširenje porodice?
- Naravno, jer kada nekog volite, logično je da želite s njim da osnujete porodicu. Međutim, oboje smo mladi i imamo karijere koje želimo da izgradimo. Ima vremena za bebu.

Kako se tvoj suprug slaže sa tvojom ćerkom iz prvog braka Nikolinom?
- Vremenom su postali pravi drugari i Uroš je mnogo popustljiviji prema njoj od mene. Ako joj nešto zabranim, on joj to krišom dopusti i tako ukrug. Nina ga je mnogo zavolela.


Kako je Uroš reagovao kada si se nedavno razgolitila za naslovnicu jednog muškog magazina?
- To su fotke u donjem vešu, u kojima ne vidim ništa loše. Želela sam da pokažem kako majka osmogodišnjeg deteta može da izgleda super i seksi ako vodi računa o sebi. A što se mog supruga tiče, podržava me u svemu što radim, pa tako i u fotografisanju za muške magazine koje mnogo voli da čita. Uostalom, kada gleda utakmice Svetskog prvenstva sa prijateljima, može da stavi CKM na sto i da bude ponosan na svoju „ženicu" i bude glavna faca u društvu.


Nedavno si u javnost izbacila novi singl "Mazohista".
- Autori singla su Peđa Medenica i Endži Mavrić i zaista sam prezadovoljna. Skromna sam devojka i nikad nisam mogla da razumem koleginice koje pričaju hvalospeve o sebi i svojim projektima, ali od ovog singla zaista puno očekujem jer je pesma brza, pevljiva i „ulazi u uši", što je pun pogodak za letnje dane koji nam predstoje. Novi CD izdaću tek na jesen.

A da li si mazohista u ljubavi?
- Nažalost, jesam! Mada, verujem da svaka žena u nekom periodu života dopušta svom muškarcu mnogo više nego što bi trebalo. Srećom, ja sam tu školu naučila i više nikada sebi tako nešto ne bih dozvolila.


Kao bivša učesnica "VIP Velikog brata" kako komentarišeš nedavno završenu "Farmu" i da li bi pristala da uđeš kao takmičar?
- Ne, nikako! Zgrožena sam svime što sam imala prilike da vidim u ovoj sezoni. Kada sam učestvovala u „Velikom bratu" sve je nekako bilo drugačije. Nije bilo toliko mržnje, vređanja i pljuvanja. Ovo je zaista nešto čime nacija ne može da se pohvali i mislim da roditelji ne treba da dozvole deci da gledaju taj šou. Ja sam svojoj ćerki zabranila jer smatram da nikako ne može dobro da utiče na nju.

POVEZANE VESTI

Nedelja 20.11.2011. 16:31
ala lazeeeee.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online