Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.03.2017.
08:50
blic.rs A

Ceca: Moja deca nisu mogla da biraju ko će im biti majka, a ko otac

"Anastasija i Veljko nisu mogli da biraju ko će im biti otac, a ko majka, pa im ponekad baš teško pada to što su u centru pažnje. Ali, to je naš način života", kaže folk diva Ceca Ražnatović.

Z. K. Munja
Ceca savetuje decu da se ne brnu previše

Svetlana Ražnatović je na "Music Week festivalu", koji se dva vikenda zaredom održavao na Kopaoniku, nastupala odmah posle dva veoma uspešna koncerta u Bugarskoj, gde je za dve večeri uspela da obori rekord i napuni Arenu u Sofiji.

Ipak, i posle dva tako naporna nastupa, Ceca je pre dve večeri na Kopaoniku u "MK risortu" pevala kao da veče pre toga nije imala pred sobom hiljde ljudi. Svaku pesmu publika na Kopaoniku pevala je sa Cecom, oduševljena njenim hitovima ali i njenim izgledom.

- Da li mi verujete da sam toliko pod adrenalinom da ne osećam ni umor, ni bolove u mišićima... Ne znam šta sve može da ti se desi posle koncerta... Toliko sam srećna zbog svih tih nastupa koji su mi se desili u poslednja tri dana, da ne nalazim prave reči da kažem i da opišem kako se osećam i šta osećam. Verovatno će za dva-tri dana, kada mi se slegnu utisci i sva osećanja, moći racionalno da razmišljam o svemu. Taj koncert je ogroman poklon od moje publike u Bugarskoj, zaista. Ipak je to strana zemlja, a oni svi pevaju na našem jeziku, horski - rekla je Ceca u intervjuu za Blic.

Vaša ćerka Anastasija je bila na nastupu "Tropiko benda". Bila je i na vašem nastupu, naravno. Koliko vam je teško da dajete deci savete kako da se nose sa medijima, tabloidima, jer vaša deca su u centru pažnje.

- Oni su već veliki... Ali, jako im smeta što su u centru pažnje. Sa njihovih društvenih mreža se skida materijal i objavljuje u medijima. Oni imaju iste društvene mreže koje imaju i sva ostala deca poznatih... Njima smeta sve to, ali oni od rođenja imaju sličan problem. Oni nisu mogli da biraju ko će im biti majka, a ko otac. Ušli su u taj svet od rođenja i pod lupom su javnosti od rođenja. Bilo je situacija kada su baš negodovali, ali ja nisam ništa mogla da uradim, jer to je mašina koja melje.

Šta je vaš savet za njih?

- Nema saveta, kažem im da je to tako, to je naš način života. Ja sam vaša majka, moraćete da i trpite niske i podle udarce, i one s leđa. A pisaće se i o lepim stvarima. Sve je to život. Psi laju, karavni prolaze...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online