Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 24.06.2010.
12:02
V. Tasić - Vesti A

Šaban bi me podržao da rodim vanbračno dete

Ilda Šaulić (30) ne krije da čezne za ljubavlju, da mašta o braku i deci, ali nikako da sretne "onog pravog". Roditelji i prijatelji stalno je podsećaju da joj otkucava biološki sat, a ona priznaje da bi dete rodila i van braka.

Brak i papir nisu garancija sreće: Ilda Šaulić

- Nema ko da me opominje, jer sam potpuno svesna da vreme brzo prolazi i da je vreme da postanem majka. Znam to i sama, nema potrebe da mi neko kaže. Žena je potpuno ispunjena tek kada postane majka. Kao i svaka normalna žena, volela bih da što pre rodim dete. Maštam da imam bar dvoje dece, zato moram da požurim - iskrena je Ilda.


Da li biste rodili dete van braka?


- Kada bih ostala u drugom stanju, naravno da bih rodila, bez obzira na to šta bi se desilo sa vezom u kojoj je dete začeto. Ali, neću to da radim po svaku cenu. Dete treba da ima i oca i majku. Ali, brak i potpis, sami po sebi, ne znače ništa i nisu garancija sreće. Ne želim da se udam samo zbog toga da bih zadovoljila okruženje i tu "temu" skinula sa dnevnog reda.


Mislite da bi vas roditelji, tata Šaban i mama Gordana, podržali u odluci da rodite vanbračno dete?


- Naravno, pa ovo je 21. vek. Prošlo je vreme zatucanosti. Toliko toga se u društvu promenilo da mi niko ne bi zamerio. Mama i tata bi bili presrećni da im podarim unuče u bilo kakvoj kombinaciji i znam da bi mi u svemu pomogli. Ja sam spremna da ispunim sve zadatke koje život nosi. Ne plašim se ničega i bila bih spremna da sama odgajam dete, iako sam svesna da je sve lakše u paru.


Priča se da ste mnogo probirljivi i da nijedan muškarac ne može da zadovolji vaše kriterijume?


- Mnogi pokušavaju da mi priđu i da me osvoje. Srećem različite muškarce, zaintrigiraju me na tren, ali nijedan me ne intrigira dovoljno da bih se zadržala. Ne znam, možda sa mnom nešto nije u redu. Znam da sam specifična, bila sam u dugoj vezi koja je, u neku ruku, ličila na brak... Možda je to ostavilo traga, možda sam isuviše probirljiva, ne znam ni sama.
 

Možda se i okume: Ilda i Dajana

Da ne preterujete u zahtevima?
 

- Ne, ne radi se o tome. Ne tražim ko zna šta, ja bih samo da osetim hemiju. Divim se devojkama koje imaju tačan fizički opis "onog pravog". Recimo - da je visok, crn, zgodan... Meni to nije toliko važno.
 

 Priča se da ćete na jesen biti kuma Dajani Paunović i Žiki Jakšiću?
 

- Stvarno?! Bilo bi to fantastično i razume se da bih prihvatila poziv da im kumujem, ali još me nisu pozvali. Kumstvo se ne odbija, ja sam tri puta u životu bila kuma. Pokazalo se da sam u tome dobra jer brakovi kojima sam kumovala odlično funkcionišu. Ali, ne mogu da se namećem Dajani i Žiki.
 

Duet sa Dajanom


Nedavno ste snimili duet sa Dajanom Paunović. Kako je došlo do vaše saradnje?
 

- Da, snimile smo pesmu "Boli me, boli me, nevero". To smo uradile spontano i obema nam je leglo. Pesma je u maniru starih pesama grupe "Magazin" i verujem da će biti letnji hit. Trebalo bi uskoro da snimimo i spot - otkriva Ilda Šaulić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online