Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 20.01.2017.
18:01
D. Petrović - Vesti A

Hrvati "strpali" Šabana u bolnicu

Šaban Šaulić imao je težak srčani udar i završio u bolnici, na sva zvona oglasili su hrvatski sajtovi i podigli javnost na noge. Telefon u domu Šaulića nije prestajao da zvoni. Zovu prijatelji, rodbina, saradnici i obožavaoci zabrinuti za zdravlje pevača. Njegova supruga Gordana svima objašnjava da je u pitanju lažna vest i da je njen suprug živ i zdrav.

Z. K. Munja
Živ i zdrav: Šaban Šaulić

- To nema veze sa istinom. Oni konstantno pišu takve izmišljotine i pokušavaju da "sahrane" mog muža. Šaban je sinoć snimao Pinkove zvezde i sve je u najboljem redu - rekla je Gordana Šaulić.

Sa ove tačke gledišta Šaban je i dobro prošao jer su ga mediji samo "strpali" u bolnicu, dok su njegove kolege "žive sahranjivali". Rekorder je Aca Lukas koji više i ne broji koliko puta su mediji objavljivali da je umro ili poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Upozorenje Bikovića

Pevači i glumci često muku muče i sa lažnim profilima na društvenim mrežama, kojima je gotovo nemoguće ući u trag. Na meti ovih prevaranata našle su se mnoge poznate ličnosti, od Seke Aleksić do Miloša Bikovića, koji je čak apelovao na fanove da "ne nasedaju na takve priče, a posebno da ne daju novac navodno u humanitarne svrhe, da ih neko ne bi iskoristio."

- Bar deset puta se pojavila priča da sam mrtav i na vrh glave mi se popelo da o tome pričam, komentarišem i demantujem. Jedino što mogu da kažem jeste da sve u životu radim kako hoću. Sve što zamislim, ja i ostvarim, tako ću umreti kao i svaki živi stvor, ali ne onda kada me maloumnici proglase mrtvim, nego onda kada ja budem to hteo! - rekao je besan jednom prilikom Lukas. Na spisku onih koji su "proglašeni mrtvima" bio je i Dragan Kojić Keba. On je u to vreme bio u Americi, a njegova porodica je premrla od straha dok se nije javio.

M. Karović
Ne nasedajte: Miloš Biković

- Da se ne lažemo, nema mnogo pevača s ovakvom karijerom i harizmom kao što je moja. Ali, uz to idu i tračevi. Pre nekoliko godina, dok sam bio u Americi, pročula se priča da sam umro. Možete misliti kako je bilo mojima dok im se nisam javio posle nekoliko sati. Isključio sam telefon i legao da spavam, a oni nisu znali da li sam živ! Sve ovo ostalo što se pisalo bilo je manje strašno - pričao je kasnije Keba, dok se Saša Kovačević od sve muke čak i našalio na svoj račun posle jedne ovakve vesti.

- Izgledam dobro za nekog ko je mrtav! Javio mi je najbolji prijatelj, zvao je mog brata sa kim sam bio na treningu. Počeo je od tog trenutka telefon da zvoni. Ne znam šta bih rekao povodom toga. Ko može da ima takav smisao za humor? To stvarno nisu stvari za šalu - zaključio je Kovačević.

Lavina lažnih informacija

Ponekad čak i snimanje spota može da izazove zabludu i pokrene lavinu lažnih informacija. Na svojoj koži to je osetio Relja Popović, koga su slikali tokom privođenja. Međutim, sve je to bila gluma za potrebe spota njegove pesme "Beograd još živi", iako su specijalci naoružani do zuba izgledali kao pravi. Ali, ubrzo su se pronele vesti kako je Relja pretučen i sav krvav završio u Urgentnom centru, da bi ga na kraju i "živog sahranili". Na internetu se pojavila ne samo vest da je pevač navodno nastradao u saobraćajnoj nesreći, već je data i slika olupine automobila u kome je navodno stradao pevač. Relja se ubrzo oglasio i demantovao celu priču, ali je gorak ukus u ustima ostao, kao i pitanje: Kome je uopšte potrebno da ovakve morbidne vesti plasira u javnost?
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online