Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 12.01.2017.
20:02
Vestionline, mondo.rs A

Marija Šerifović bez dlake na jeziku: "Više se ne slušam ni ja, ni Bajaga, nego prostitutke"

Jedna od najboljih srpskih pevačica Marija Šerifović nema lepe reči za nove trendove na domaćoj muzičkoj sceni.

Z. K. Munja
Iskreno, kao i uvek: Marija Šerifović

Članica žirija "Zvezde Granda" u emisiji "Balkanskom ulicom" Vesne Dedić rekla je da se danas uglavnom slušaju prostituke i MC-jevi, a ne kvalitetna muzikao kao što je njena. 

- Vreme u kom živim i postojim kao umetnik je ravno horor filmu. Muzika se uglavnom svela na neku pornografiju i čudne pojave. Današnje generacije više ne znaju šta je dobra muzika. Više se ne sluša ni Marija Šerifović, ni Van Gogh, ni Bajaga, ni Zdravko Čolić nego prostitutke i MC-jevi. To je katastrofa! horor film! - rekla je Marija. 

Pevačica je svesna da će joj oni koji se osete prozvanim verovatno odgovoriti na ovu opasku, ali se ona zbog toga ne ustručava da iznese svoje mišljenje. 

 

Prodje i ova nasa zajednicka godina, krunisana predstojecim novogodisnjim slavljem. Nase zelje i nade uvek, srecom, oboje crno-beli film onoga sto nam se stvarno desavalo tokom tih ludih 12 meseci. To je i moj najbolji savet, vama, dragi moji & drage moje, da pamtite samo ono najredje i najvaznije: ono LEPO sto vam se desava. I dijamanti su skupi jer su retki, pa bi tako trebalo da bude i sa onim srecnim, dobrim danima koji su nas nekim cudom susreli i podsetili na to da nije sve tako crno (i sivo) kao sto nam se ponekad cini. Zato zelim da sada svi zajedno pomislimo na sve ono carobno i najredje, najsrecnije i najbolje sto nam se dogodilo. Samo na to, da ovim na sebe privucemo i prizovemo jos takvih dana u novoj nam godini. Hvala vam svima na tome sto ste lecili moje vidljive i nevidljive rane i ucinili to da sve ono (ne tako cesto) lepo nadjaca i pobedi sve ono (cesce nego sto je podnosljivo) ruzno u mojoj 2016. godini. Bez vas bi sve izgledalo sasvim drukcije i mnogo, mnogo gore. Rastopili ste svojom ljubavlju svu mrznju sto me je sa svih strana napadala i pretila da oslabi moju iskrenu veru u zivot, u ljude, u duboki, spasonosni smisao muzike koju pravim, pevam i beskrajno volim... I hvala svim mojim, znanim i neznanim prijateljima, kojima zelim da im se sve dobro dobrim vrati! A onima drugima zelim da ne kopaju vise rupu u koju lako mogu sami upasti. Zlo se ne isplati i uvek vodi u sopstvenu propast. Jos jednom, zelim da vas sve koliko vas ima (a ima vas onoliko!) zagrlim i uputim vam jedno veliko, od srca HVALA! Srecna nam nova i, verujem, mnogo bolja od prethodne, ona 2017. godina! Vaša verna i zauvek zaljubljena Marija #29111318414

A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on Dec 31, 2016 at 6:00am PST



- Ja o tome javno govorim i iza toga stojim od A do Š. Ako već izgledaš pristojno, pa moraš malo i da pevneš, majka mu stara. Ali, ne vredi. Danas svako može da peva, danas svako želi da peva. Ne kažem da pod ovim krovom nema mesta za svakoga, ali ipak mora da postoji neki filter za razne pojave koje gledamo na ovom malom ekranu - smatra Marija. 

Ona je istakla da je svesna ni nju ne vole svi, ali da za razliku od mnogih ona publici pruža kvalitet. 

- Možda se ja nekome ne dopadam i to je u redu, to je subjektivna stvar, ali u današnje vreme stvarno ne postoji niko ko određuje šta je nešto iole pristojno. Jednog dana će to i moje dete da gleda i da uči, a vidite i sami šta je u ponudi - zgroženo je zaključila pevačica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online