Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 30.12.2016.
18:01
S. Đurić - Vesti A

Od Brege do odžačara

Brojne TV stanice u Srbiji koje svoje programe emituju putem satelita širom sveta i za ove novogodišnje praznike pripremile su bogat program. Najviše će biti pesme i muzike uz učešće najpoznatijih folk i pop pevača, a neće izostati ni premijere za filmske sladokusce. Nisu zaboravljeni ni najmlađi koji će u jutranjim časovima uživati uz crtane filmove.

 
facebook.com/Ivana Stevanović
Ništa bez Bregovića

Ove godine RTS je pripremio šarolik novogodišnji program pod imenom Budimo prijatelji. Snimanje je trajalo danima uz učešće više od 500 aktera, a pripremili su šest sati kvalitetnog programa.

Biće veselo, raskošno iz dva studija sa brojnim gostima, a na jednom mestu će se naći pevači, voditelji, glumci, sportisti, ali i vojnici, rudari, poštari, vatrogasci, komunalci, odžačari... Posebno mesto rezervisano je za glumce TV serija "Komšije", "Bićemo prvaci sveta", "Ubice mog oca", "Vojna akademija", Sumnjiva lica", "Selo gori, a baba se češlja", "Državni posao"...

Red muzike, red filmova

BN televizija za svoje gledaoce pripremila je bogat novogodišnji program, sa brojnim muzičkim emisijama. Gledaoci će moći da uživaju u koncertu Željka Joksimovića, u emisiji Muzička jelka gostuju Zorica Brunclik i Šerif Konjević, a muzički šou imaće i grupa Miligram, Dejan Petrović, Ana Bekuta, Biljana Jevtić... Od filmova na programu će biti i domaće kultno ostvarenje "Ko to tamo peva", "Seljaci", Žikina ženidba".

Na sceni će se smenjivati najpopularniji pevači - Lepa Brena, Halid Bešlić, Šaban Šaulić, Miroslav Ilić, Saša Matić, Marinko Rokvić, Miligram, Tijana Dapčević, Sergej Ćetković. Posebna poslastica biće nastup Gorana Bregovića, Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife koji će podsetiti publiku na najveće hitove Bijelog dugmeta.

- Zato smo se potrudili da na tragu Budimo prijatelji napravimo ovogodišnji program. Bićete iznenađeni ko je sve u studiju RTS-a, jer želimo da pošaljemo poruku da smo zajedno jači i da tada možemo da uradimo sve - rekla je Olivera Kovačević, glavni i odgovorni urednik Zabavnog programa RTS-a.

Veselo i šareno biće i na Pinku. Praznici na ružičastoj televiziji počinju već u petak uveče uz Pinkove zvezdice. Gledaoci će uživati u talentovanim klincima, dok će članovi žirija biti u kostimima. Sergej Ćetković glumi Deda Mraza, dok se Milan Stanković našao u ulozi vilenjaka.
Pinkovo novogodišnje narodno veselje ove godine okupilo je najveća muzička imena. Na glamuroznoj Pinkovoj pozornici biće Ceca Ražnatović, Šaban Šaulić, kao i još 500 izvođača, a snimljeno je čak 25 sati kvalitetne muzike. A na Hepiju? Pa, rijati Parovi tako da ni ove vrste zabave neće zafaliti u novogodišnjoj noći.

A. Čukić

Zoran Kesić i Njuz net u akciji

Jutro pred Novu godinu, kao i prvo jutro u 2017. godini gledaoci RTS-a uživaće u prazničnom izdanju Žikine šarenice. Poznati voditelj ugostiće poznate glumce i pevače, a smeha i šale neće faliti. RTV Pink pripremio je specijalno izdanje emisije Magazin in. Sanja Marinković je u goste pozvala Cecu Ražnatović, ali i gradonačelnika Beograda Sinišu Malog. Gost iznenađenja biće Milan Kalinić koji će otkriti pikanterije iz života gradonačelnika koga poznaje od detinjstva.

Gledaoci Prve televizije najluđu noć započinju uz Veče sa Ivanom Ivanovićem specijal, kao i sitkom "Andrija i Anđelka", a neće izostati ni humoristička serija "Nemoj da zvocaš". DM televizija obilovaće muzičkim programom, a na bini će se smenjivati brojni pevači sa naše, ali i muzičke scene iz regiona.

I Zoran Kesić pripremio je specijalno izdanje svoje emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem, koja će se emitovati na B92. Sa ekipom Njuz neta on gledaocima obećava pre svega dobru zabavu i mnogo smeha.

- Potrudićemo se da napravimo takvu epizodu kakvu bismo i sami najradije gledali dok u danima posle najluđe noći, ušuškani u krugu najbližih, uživamo u hrani sa novogodišnje trpeze - kaže Kesić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online